Zamena vertikale u kupatilu

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

U stambenim zgradama i višespratnim kućama postoje dve vrste vertikale, kuhinjska i kupatilska. Vodoinstalateri mogu menjati kompletnu kuhinjsku ili kupatilsku vertikalu ili samo deo vertikale. Vertikala se može menjati iz jednog jedinog razloga kada se cevi koje čine vertikalu oštete ili puknu, pa može doći do dodatnih problema.

Cevi koje čine vertikali mogu se ošteteiti kada zagušenje postane suviše jako, te u tom slučaju prvo treba rešiti problem zagušenja, a tek onda zameniti cevi. Ukoliko zagušenje nema, moguće je da cevi popucaju od starosti i korozije, tada se jedan deo cevi menja. Buduči da su zgrade kompleksni i veliki objekti, nije moguće na prvi pogled sagledati gde se proble tačno nalazi. ali obično ako dođe do pucanja cevi u vertikali, na tom mestu se pojavljju tragovi vode ili vlage.

Majstori svakako tačno mesto gde se nalaze cevi koje su spremne za zaenu mogu locirati uz pomoć specijalnih kamera za snimanje cevi. Ova inovativna oprema im pomaže da brže dođu do lokacije kvara i stana u slučaju da se radi o zgradi gde je potrebno zameniti vertikalu. Nekada je to cela vertikala, a nekada deo vertikale.

Naši vodoinstalateri imaju iskustva u zameni vertikale u celoj zgradi, kao i u delimičnoj zameni cele ili dela vertikale.
Otpušavanje vertikale svakako se mora raditi mašinskim putem, uz pomoć voma vozila kako bi se problem što efikasnije rešio.
Povoljne cene, efikasna usluga i brz izlazak na teren u bilo kom delu Beograda su naše prednosti. Pozovite nas i zakažite intervenciju.