Zamena rebrastog sifona

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Zamena rebrastog sifona potrebna je svaki put kada se on ošteti ili je lošeg kvaliteta, ili nije adekvatno montiran. Rebrasti sifon je deo sudopere, koji spaja sudoperu sa odvodom, pa kroz njega prolazi sva otpadna voda. Dešava se da on ispadne, ili se pocepa, pa voda počen da šiklja i pravi poplavu, zato je važno uočiti štećenja na vreme.


Oštećenje sifona, dovodi do kapljanja vode, koja ostaje na kuhnjskim elementima, pa ona nabubre i veoma se brzo oštete. takođe, pravi se vlaga od ode u zidovima, ali i buđ, a sve se to može izbeći zamenom sifona. Potrebno je samo da znate koju vrstu sifona da odaberete.


Sifoni mogu biti jednodelni, dvodelni sa prelivom ili bez preliva, sifoni sa priključkom za mašinu za sudove, sifoni od krute plastike, rebrasti sifoni.


Ukoliko ne možete da se odlučite konsultujte naše vodoinstalatere. Naš vodoinstalaterski servis vam je dostupan dva sata dnevno, svim danima, vikendom i praznicima. Nije potrebno ni da sami kupujete sifon, već naši vodoinstalateri to rade za vas. Zamena bilo kog sifona, pa i rebrastog sifona je standardna svakodnevna intervencija i potrebno je svega nekoliko minuta da se on zameni.


Nakon usluge, od naših vodoinstalatera, koji imaju isksustva preko 40 godina, dobićete račun i garanciju na sve usluge.
Možete veoma jednostavno sprečiti neprijatne mirise, zamenom starog i dostrajlog sifona u kome se nakupla prljavština, novim sifonom. Vodoinstalateri mogu pogledati i druge sifone u vašoj kući. Ukoliko vam je potrebno još neto od popravke vodoinstalater će to pogledati i zajedno možete napraviti plan popravki.