Šta ako prilikom montaže nekog elementa probušite cev u zidu?

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Verovatno vam se dogodilo da sami montirate policu u kupatilu ili na zidu, često ne znajuči da se iza zida baš na tom mestu nalazi cev.Ipak, ako dođe do toga da ste montažom elementa u kupatilu probušili cev, prvo što bi trebalo da uradite jeste da zatvorite glavni ventil i obustavite montažu. napukla i probušena cev može izazvati izlvanje vode u zidu i zato je potrebno da odmah odreafujete.

Pozovite naš vodoinstalaterski servis, koji će brzom reakcijom zameniti cev i sprečiti dalju štetu. Izlivanje vode, ako ne primetite na vreme može vam značajno oštetiti zid, zbog ćete imati vlagu na zidu i dodatne molerske radove u kućui.

Ponekad je potrebno samo zakrpiti cev, a ponekad zameniti celu cev, to zavisi od načinjene štete.

Svakako ovo je hitna intervencija i zato nemojte ostaviti taj posao za neki naredn dan. Pozovite nas, mi smo dežurni svakog dana, čak i vikendom. Za najkarće vreme u zavisnosti od rugih zakazanih intervecija stižemo odmah po pozivu.

Nakon provere cevi, uradićemo dijagnostiku i odrediti cenu. Naše usluge su pristupačne, a kod nas rade samo pažljlivo odabrani vodoinstalateri

Nakon zamene ili popravke cevi, ali i nakon bilo koje naše usluge dobićete račun i garanciju.

Svakako naši majstori vam mogu montirati sve elemente u kupatilu, ponekad je pametnije da to ne radite sami naročito u prostoru gde ne znate kao su cevi postavljene.