Montiranje komode sa lavaboom

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Sigurno vam je poznato da vodoinstalateri rade i montažu sanitarija, vodovodnih delova i kupatilskog nameštaja. Montaža sanitarija obično se radi kao deo usluge, kada se radi renoviranje kupatila, pa na kraju dolazi montaža sanitarija. Ponekad je klijentu potrebna samo zamena lavaboa, a mnogi od njih žele montiranje komode sa lavaboom. U prodajnim salonima kupatilskog nameštaja, možete naći već gotove komade nameštaja, kao što su komode sa lavaboom, tuš kabine, ormarići sa ogledalom i drugo.

Veoma je važno da kada menjata lavabo, koji je napukao ili samo  želite da promenite ormarić i lavabo, da procenite prave dimenzije. Dešava se da ljudi kupe određeni komad kupatilskog nameštaja, a da kad vodoinstalater dođe na montažu, ispostavi se da ona ne može da se montira jer nema dovoljno prostora, ili ne mogu vrata od kupatila da se otvore. Zato pre nego što se odlučite da menjate lavabo, konsultujte se sa našim vodoinstalaterom. 

Sama montaža traje kratko, a potrebno je instalirati komodu i posebno lavabo, ako se radi o dvojenim delovima. Kupatilski elementi koji već imaju ugrađen lavabo, takođe imaju deo za povezivanje na odvod. Taj deo je potrebno da završi neko od naših vodoinstalatera, kako vam se ne bi desilo da se lavabo pomera, da ispadne ili da procure. Naš vodoinstalaterski servis će vam pomoći oko odabira komode i lavaboa i dati vam garanciju na sve usluge i zamenske delove, kao i račun.

Montaža lavaboa, možda nije hitna intervencija, ali je svakako važno da se uradi na vreme, kako bi dobili novo funkcionalno kupatilo. Pored lavaboa, možemo montirati i sve druge sanitarije, kao što su kada, ormarići, police, sušači za peškire, wc šolja, tuš kabina i druge.