Postavka sanitarija za wc

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

WC šolja je sasvim neophodna za normalan, svakodnevni život, bez obzira da li se to odnosi na kućne uslove ili na poslovni prostor. Zbog toga, wc šolja mora da radi normalno, bez poteškoća, i kada je u pitanju punjenje vodokotlića, i kada je reč o ispiranju i slično.

Nekada rešimo da obnovimo svoje kupatilo, tako što ćemo kupiti novu wc šolju. Danas u ponudi imate različite modele wc šolja, kao što je monoblok, na primer. Ovo je wc šolja koja kontroliše lepo koliko vode trošite, jer jedno dugme ima za duže i temeljnije ispiranje, dok je drugo dugme za manje vode. Kontrolisanjem mlaza i količine ispuštene vode, vi vodite računa o svom utrošku novca za vodu. 

Kod starih sanitarija, često je problem kako da se one odvoje od poda. Naime, stare wc šolje tu stoje nekoliko decenija, to se često dešava. I onda se oštećuju podne pločice u kupatilu, ako neko nestručan pokušava da odlepi wc šolju od poda. 

Demontaža može da bude komplikovaniji proces od montaže, stoga je moraju raditi stručna lica, prema svim pravilima struke.