Vodoinstalater Vračar

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Sve vrste usluga koje su vezane za vodovod i kanalizaciju će po zahtevu klijenata da izvrši izabrani vodoinstalater Vračar. A da sve bude još mnogo jednostavnije, napominjemo da će izabrani majstor biti na adresi klijenta u roku od 60 minuta od trenutka kada bude dobio poziv. 

Od svakog klijenta se očekuje da tom prilikom informiše majstora najpre o tome o kakvom problemu se radi u konkretnom stambenom ili poslovnom prostoru. A na osnovu tih informacija će vodoinstalater Vračar da informiše klijenta kao prvo o tome koliko će mu vremena biti potrebno za izvršenje konkretne usluge. Zatim će ga obavestiti i o okvirnoj ceni, s tim što ona svakako može biti izmenjena naknadno, to jest onog momenta kada majstor bude izašao na teren i sam se uverio u to koje sve usluge je potrebno da izvrši. 

Upravo zato i napominjemo da će klijent prvo putem telefona dobiti informacije o okvirnoj ceni određenih usluga. 

A nakon što majstor bude izašao na teren i samostalno video o kakvom problemu se radi, on će izneti i procenu vremena za koje će konkretne usluge izvršiti. Upravo u tom momentu će klijent moći da dobije i precizne informacije o tome koliko će konkretne vodoinstalaterske usluge da koštaju. 

Koje usluge vrši vodoinstalater Vračar?

 

Naravno da su hitne intervencije na prvom mestu, kada je u pitanju izabrani vodoinstalater Vračar. Međutim, to ipak nije jedina vrsta usluge koju ovi majstori mogu da ponude klijentima. 

 

Ukoliko to bude bilo potrebno, majstor može da izvrši i zamenu i popravku bojlera, potom vodokotlića, kao i lavaboa. Isto to se odnosi i na baterije, kao i na bidee i ostale sanitarne elemente. 

Zamena i reparacija ventila je još jedna od usluga, za koje je specijalizovan svaki vodoinstalater Vračar. Sem toga, podrazumeva se da klijenti mogu zahtevati i uslugu zamene cevi u kupatilu ili u kuhinji. 

Svakako da ako bude bilo potrebno, svaki vodoinstalater Beograd može po zahtevu klijenata da izvrši i odgušenje kanalizacije, što se odnosi i na ručno i na mašinsko.

Dostupna je i usluga snimanja kanalizacionih cevi, kao i odgušenje odvoda i čišćenje odvoda, slivnika, ali i septičkih jama. 

Klijenti koji odluče da renoviraju kupatilo u svom stanu ili u kući, bi trebalo samo da odaberu koji od svih dostupnih majstora im najviše odgovara i da sa njim najpre ostvare kontakt. Posle toga će se dogovoriti o tome koje bi sve usluge trebalo da budu izvršene, odnosno da se usaglase oko nabavke materijala i cene. 

Da istaknemo i to da su ove usluge svima na raspolaganju neprekidno, svakog dana u toku godine, u periodu od 0 do 24, odnosno i danju i noću. 
Isto tako je vrlo važno da naglasimo i to da svaki vodoinstalater Vračar ima obavezu da naplati svoj rad i materijal, koji će tom prilikom trošiti, ali ne i izlazak na teren. Naravno da će o tome klijenti svakako da budu obavešteni. 

Takođe se podrazumeva i da će pre nego što započne posao, angažovani majstor biti u obavezi da sa klijentom potpiše ugovor o pružanju predviđenih usluga. A naravno da će po završetku svih tih usluga klijentu i da izda račun.