Odgušenje kanalizacije Rakovica

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Pojedinci bi trebalo da budu potpuno rasterećeni ukoliko se u njihovom stanu, odnosno u kući ili u bilo kom drugom objektu, dogodi problem sa funkcionisanjem kanalizacionog sistema, budući da su kompanije, koje su specijalizovane za odgušenje kanalizacije Rakovica dostupne kad god je to klijentima potrebno.

Reč je o tome da su dostupne hitne intervencije, odnosno usluge na zahtev u svako doba dana i noći. Ne samo da to mogu učiniti u toku radne sedmice, to jest u periodu od ponedeljka do petka, nego isto tako i u dane vikenda. Ako do problema sa kanalizacionim sistemom dođe u toku bilo kog državnog praznika, majstori će svakako po zahtevu klijenta izaći na teren i tada.

Nema sumnje da će se oni potruditi da vrlo brzo posle dobijanja poziva i svih potrebnih informacija od klijenta izađu na teren.

Očekuje se da klijenti najpre informišu zaposlene u kompaniji, koje su specijalizovane za tu uslugu o tome kakav se problem javio u konkretnom prostorom, kao i o svim ostalim detaljima.

Prema tim informacijama će majstori moći da pruže informacije klijentima najpre o tome koliko će biti potrebno vremena za izvršenje konkretnih usluga. Zatim će ih obavestiti i o tome da li je eventualno potreban neki dodatni materijal da li će izvršiti odgušenje kanalizacije Rakovica ručno ili mašinski. 

Međutim, klijentima će biti na vreme predočeno da je u pitanju okvirna procena radova, jednostavno zato što majstori moraju prvo da izađu na teren, a onda i da daju finalnu procenu.

Moramo naglasiti i to da će prilikom izlaska na teren majstori da steknu jasan uvid u stanje celokupne kanalizacije u tom objektu. Ako oni budu procenili da je to potrebno, klijentima će predložiti i da bude izvršeno snimanje kanalizacionog sistema specijalnim kamerama.

S obzirom na to da je u pitanju dodatna usluga, to klijenti moraju znati da se ona isključivo preporučuje onda kada ne postoji mogućnost da na osnovu procene majstori utvrde gde je tačno došlo do začepljenja, odnosno nakon što shvate da je zapušenje nastalo na velikoj udaljenosti od početka cevi. Snimci će poslužiti majstorima da mnogo jednostavnije i brže izvrše profesionalno odgušenje kanalizacije Rakovica.

Nakon što budu izvršili konkretnu uslugu, oni će klijentima možda preporučiti da bude izvršeno i kontrolnom snimanje.

Odgušenje kanalizacije Rakovica - hitne intervencije


Na osnovu zahteva klijenata će majstori, zaposleni u kompanijama, čija je specijalnost odušenje kanalizacije Rakovica, da izađu na teren u vrlo kratkom roku.

Prethodno je obaveza klijenta da ih informiše putem telefona o detaljima, a zatim će biti od strane majstora izneta i okvirna procena. 

Finalna procena ne samo trajanja izvršenja usluge, nego i cene će biti izneta tek nakon što majstor bude stekao uvid u stanje kanalizacionog sistema u konkretnom objektu. Pošto to bude učinio, on će sa klijentom potpisati ugovor o izvršenju konkretne usluge.

A nakon što bude izvršeno odgušenja kanalizacije Rakovica, klijent će dobiti i račun za tu uslugu.

Podrazumeva se da će se majstori potruditi u najkraćem mogućem roku da tu uslugu izvrše. Međutim, u određenim situacijama oni ne mogu tako lako da ustanove gde je nastao problem u funkcionisanju kanalizacionog sistema. U tom slučaju će klijentima preporučiti da bude izvršeno snimanje mikro kamerama. U principu se pomenuta usluga primenjuje baš tada, kada majstori ne mogu da utvrde gde je nastao problem.