Vodoinstalater Savski Venac

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Da bi ispunili očekivanja i zahteve svih zainteresovanih, koji žive na području Savskog venca, majstori koji su specijalizovani za izvršenje vodoinstalaterskih usluga će te usluge vršiti praktično kad god je to klijentu potrebno. Da razjasnimo, svaki vodoinstalater Savski venac je na raspolaganju klijentima ne samo u toku radnog vremena, već i tokom celog dana i noći. Sve to se ne odnosi samo na radne dane, to jest na period od ponedeljka do petka, nego i na dane vikenda. Svakako će klijentima značiti i informacija da ovi majstori mogu da izvrše sve neophodne usluge po zahtevu i u toku bilo kog državnog praznika.

Praktično govoreći, jedino što klijent ima obavezu da uradi jeste da izabranog majstora informiše i to putem telefona o svim detaljima. Valjalo bi da tom prilikom bude što detaljniji, kako bi majstor mogao da napravi adekvatnu procenu i radova, ali i roka završetka i naravno cene.

Napominjemo da je u pitanju svakako samo okvirna procena svega toga. Da bi klijent dobio preciznu informaciju o svim tim detaljima, neophodno je da odabrani vodoinstalater Savski venac najpre izađe na teren, a što će on svakako učiniti u najkraćem mogućem roku nakon što bude dobio poziv od klijenta. Tek tada majstor može da proceni koliko će radovi trajati, koji materijal će mu biti potreban da bi izvršio konkretne usluge i naravno koliko će sve to koštati.

Svakako se podrazumeva da će nakon dogovora sa klijentom da potpiše i ugovor o pružanju usluga. Zatim će da pribavi sav potreban materijal i pristupi izvršenju dogovorenih usluga, a posle svega toga klijent dobija i račun za izvršene usluge od majstora koga je angažovao.

Vodoinstalater Savski venac - hitne intervencije


Podrazumeva se da je svakom klijentu izuzetno važno da vodoinstalater Savski venac bude na raspolaganju onda kada mu je to potrebno, odnosno kada je neophodno da hitno interveniše u konkretnom stambenom ili poslovnom objektu.

Izuzev usluga koje se smatraju hitnim intervencijama, a koje su prvenstveno usmerene na sprečavanje curenja vode u kupatilu ili kuhinji, svaki vodoinstalater je specijalizovan i za ugradnju, odnosno za zamenu sanitarnih elemenata kada je to klijentu potrebno.

Dakle, bez obzira da li u pitanju renoviranje kupatila ili jednostavno zamena nekog sanitarnog elementa, sve što klijent treba da učini jeste da se obrati odabranom majstoru i detalje precizira sa njim.

Treba svakako naglasiti i to da ovi majstori mogu odgovoriti na zahteve i onih klijenata, kojima je potrebno odgušenje kanalizacije. I ne samo da će se potruditi u najkraćem roku da izvrše tu uslugu, nego klijentima mogu ponuditi i odgušenje lavaboa, zatim svih slivnika, kao i wc šolje. Uz tu uslugu, svaki vodoinstalater Savski venac može klijentu da ponudi i snimanje kanalizacionog sistema specijalnim kamerama, kako bi na što jednostavniji način bilo utvrđeno gde se javio problem u funkcionisanju kanalizacije, te da bi on naravno što je moguće brže bio otklonjen.

Zamenu i reparaciju svih ventila, kao i ugradnju kanalizacionih cevi će izvršiti vodoinstalateri takođe po zahtevu klijenata. Naravno da oni mogu da izvrše i čišćenje bojlera od kamenca, zatim zamenu ventila i zamenu plovka na vodokotliću, te ugradnju i bojlera i vodokotlića. Da napomenemo i to da se sve to odnosi kako na protočne bojlere, tako isto i na klasične.