Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Poznato je da svaki domaćin, koji i te kako vodi računa o tome da mu u stanu ili kući sve funkcioniše besprekorno, ima majstore koje poziva po potrebi. Međutim, kako se vreme menja, tako se naravno menjaju i navike ljudi. A to se odnosi i na taj segment. Pod tim prvenstveno mislimo na činjenicu da vodoinstalater Beograd može da bude odabran na mnogo jednostavniji način. Naime, u našoj ponudi se nalaze izuzetno kvalifikovani i provereni majstori, koji su u svom poslu dokazano dobri. Jednostavno, ako se dogodi bilo kakav problem u vezi sa vodovodom u konkretnom prostoru, potrebno je samo da odaberete kog majstora ćete pozvati.

U principu, vreme dolaska u proseku jeste 60 minuta, a vodoinstalateri Beograd nude uslugu 24 časa, sedam dana u nedelji. Sve to zapravo znači da ih klijenti mogu kontaktirati kako u toku radne sedmice, tako isto i u dane vikenda. U suštini je potpuno svejedno da li je u pitanju neki državni praznik, možda, jer su ove usluge neprekidno dostupne.

Takav pristup omogućava klijentima veću fleksibilnost i sigurnost da će im problemi biti rešeni u najkraćem mogućem roku, bez obzira na vreme ili dan u nedelji. Osim toga, vodoinstalateri Beograd pružaju ne samo brzu intervenciju, već i pouzdane savete kako bi se izbegli budući problemi sa vodovodnim sistemom. To doprinosi dugoročnoj sigurnosti i funkcionalnosti vodovodnih instalacija u domovima i poslovnim prostorima širom grada.

Kada su u pitanju cene usluga vodoinstalatera, važno je istaći da se one formiraju na osnovu više faktora, uključujući vrstu problema, potrebne materijale i vreme potrebno za popravku ili instalaciju. Stoga, pre samog angažovanja vodoinstalatera, preporučuje se da klijenti kontaktiraju nekoliko različitih firmi kako bi dobili procene i uporedili cene i usluge koje nude. Na taj način, klijenti mogu biti sigurni da će dobiti najbolju vrednost za svoj novac, uz pouzdanu uslugu koja će im omogućiti bezbrižno korišćenje vodovodnih sistema.

Hitne intervencije vodoinstalater 

Uzevši u obzir da je najvažnije da vodoinstalater Beograd bude na raspolaganju klijentu kada mu je to potrebno, to su dostupne po potrebi i hitne intervencije. 
Primera radi, ako dođe do curenja bojlera ili do popuštanja nekog ventila u kuhinji ili kupatilu, vodoinstalateri Beograd su ti koji će taj problem rešiti u najkraćem mogućem roku. A da sve bude još bolje, klijentima su te usluge dostupne neprekidno, odnosno svakog radnog dana u toku godine, kao i u dane vikenda, bez obzira da li je dan ili noć. 

Takođe je važno naglasiti i to da je prosečno vreme za koje će na lice mesta izaći vodoinstalateri Beograd oko 60 minuta. Upravo zahvaljujući tome, klijenti mogu da očekuju da vrlo brzo dobiju zahtevanu uslugu i da u njihovom stambenom ili radnom prostoru konkretni problem bude rešen. 

Svaki klijent je u obavezi da plati rad, kao i materijal koji je neophodan za izvršenje usluge. Svakako da će pre toga klijent da dobije informaciju o osnovnoj cene, odnosno na osnovu onoga što on bude naveo majstoru, saznaće i koliko će to otprilike da košta. Ali je vrlo važno da vodoinstalater Beograd izađe na lice mesta, te da izvrši procenu stanja na terenu. Na osnovu toga će moći klijenta precizno da informiše kako o tome koliko će mu biti potrebno vremena za izvršenje konkretne usluge, tako i o tome koliko će ona koštati.

MAJSTOR ZA VODU

Kako nas drugačije i zovu  "majstori za vodu"  , nama to i nije važno, nismo oni od onih koji žude za titulama na poslu, nama je najbitnije da stignemo na vreme, u što kraćem roku. Mi nismo vatrogasci da bi nam bilo u opisu posla da moramo da jurimo i da stignemo odmah, ALI u praksi smo zaista nailazili na slučajeve gde je vreme dolaska bilo možda čak i najvažniji od svih kasnijih faktora. 

Uzmite u obzir neke od sledećih situacija sa kojima smo se najčešće susretali na terenu:

  • pucanje vodovodne cevi
  • pucanje kanalizacione ili fekalne cevi
  • situacija kada se vraća voda iz zapušene wc šolje
  • situacija kada curi voda iz bojlera a bojler ostane uključen

Ovo su samo neke od situacija sa kojima se svakodnevno susrećemo i jasno je da za neke od njih možemo ljudima dati smernice šta odmah da urade, kao što je npr. to slučaj sa curenjem bojlera, pa je prva preventiva dok ne dođemo na lice mesta da se bojler odmah iključi iz struje, tj ugasi, ali isto tako imamo i neke druge situacije gde nepostoji neki savet koji možemo korisnicima dati šta da urade dok majstor ne dođe. Zato i kažemo da je vreme dolaska nekada jednako važno, koliko i stručnost i zanje vodoinstalatera.

Renoviranje kupatila 

Ukoliko se klijent odluči da kupatilo u svom stambenom ili poslovnom prostoru renovira, na raspolaganju su mu brojni vodoinstalateri Beograd. 
Najbitnije je da prvo bude organizovan dolazak majstora na lice mesta, kako bi dobio sve potrebne informacije kao prvo o tome šta klijent želi da uradi tom prilikom, a zatim i da se sam uveri u stanje kupatila. Na osnovu njegove procene će biti definisano šta treba da uključi sve renoviranje kupatila, odnosno koliko će te usluge koštati. tom prilikom će takođe informisati klijenta i o tome šta je sve potrebno da bude kupljeno od materijala i koliko će naravno da košta renoviranje celog kupatila. 

Popravka bojlera 

Ne tako retko se događa da se bojler pokvari, a obično usled nagomilanog kamenca je potreban servis bojlera. U tom smislu su vodoinstalateri Beograd specijalizovani i za popravku bojlera, odnosno za čišćenje kazana od kamenca. 

Isto tako ako bude bilo potrebno, oni će promeniti ventil na bojleru ili grejač, odnosno na zahtev klijenata mogu da izvrše i uslugu ugradnje bojlera, a ne samo njegove popravke.

Zamena slavine

Ne mora klijent da renovira kupatilo, da bi bila izvršena zamena slavine. Često se događa da ljudi jednostavno žele da stave novu bateriju, koja će se bolje uklapati u celo kupatilo. Takođe postoje situacije kada je neophodno da se izvrši popravka slavine, a nekada je vrlo važno da bude izvršena i zamena slavine. 

Važno je naglasiti i to da će se majstor prvo potruditi da izađe na teren, kako bi mogao da se upozna sa stanjem same slavine, a onda će izvršiti i procenu. Posle toga će obavestiti klijenta o tome koliko će ta usluga koštati, odnosno koji materijal mora da bude kupljen i koliko je vremenski potrebno da bude izvršena zamena slavine. 

Zamena cevi u kupatilu 

Obično se vlasnici domaćinstava odlučuju da zamene cevi u kupatilu kada se vrši renoviranje tog dela prostora. Međutim, postoje situacije kada je neophodno da u najkraćem mogućem roku bude izvršena zamena cevi u kupatilu. Obično je to kada dođe do curenja na ventilima ili kada pukne cev. 

Uopšteno govoreći, nije toliko važno koji je razlog za izvršenje ove usluge, koliko je važno da ona zaista bude izvršena u vrlo kratkom roku. 

Iz tog razloga i naglašavamo da je neophodno da vodoinstalater Beograd što je moguće pre izađe na lice mesta, kako bi mogao prvo da proceni celokupnu situaciju, a zatim i i da na osnovu toga obavesti klijenta o tome prvo koliko će koštati izvršenje te usluge, te koliko će vremena biti potrebno za to, odnosno šta će biti neophodno sve od materijala da bude korišćeno. 

Naročito je važno napomenuti i to da vodoinstalateri Beograd mogu da izvrše i sledeće usluge po zahtevu klijenta: popravka i ugradnja wc šolje, odnosno bidea ili lavaboa, kao i odgušenje kanalizacije. Podrazumeva se da je klijentima na raspolaganju i usluga koja uključuje zamenu i ugradnju tuš kabine ili kade, odnosno popravku, to jest reparaciju ventila. 

Naravno da ovi majstori mogu da po potrebi izvrše i čišćenje odvoda, kao i zamenu i popravku vodokotlića, ali i uopšteno svih sanitarnih elemenata.

Najčešće postavljana pitanja

Koje vodoinstalaterske usluge pružate ?

Sve što je vezano za vodu u kući i stanu: sudopere, lavaboi, wc šolje, kade, cevi, vertikale, bojleri, veš mašine

Da li posedujete kamere za snimanje cevi ?

Imamo najsavremenije Američke kamere koje sve vide i detektuju, pogotovu su korisne prilikom detekcije naprslina u cevima koje nikako drugačije nemogu da se ustanove.

Da li je potrebno zakazivanje unapred ?

Nema potrebe, pozovite samo 1 sat pre nego što budete želeli da dođemo i mi ćemo biti tačni. Ili ako zovete dok ste na poslu, možete zakazati za vreme u koje ćete doći kući sposla.

Da li je potrebno da mušterija nabavi delove koji se menjaju ?

Nema potrebe, mi uglavnom sve imamo u našim vozilima što je potrebno, a ako nešto zafali naši majstori će otići u najbližu prodavnicu, kupiti deo i doneti račun.

Da li izdajete račun za firmu, kako bi mogli da pravdamo troškove ?

Nakon svakog izvršenog posla nebitno da li je pravno (firma) ili fizičko lice, mi ćemo vam izdati račun sa cenama i specifikaijama izvršenih usluga/radova.

Jel možete da nam kažete tačnu cenu koliko će izaći popravka ?

Tačnu cenu je teško reći ako ne znamo gde je tačno kvar. Jer kada mušterija kaže: "curi nam voda" , to može biti na desetine mogućnosti, a svaka je posao za sebe. Ono što možemo jeste da kažemo neku orijentacionu cenu ako mušterija približno zna da nam kažu gde je kvar.

Da li nam garantujete da ćete znati da popravite kvar ?

Naravno, ukoliko ne popravimo nećemo Vam ništa ni naplatiti. Ukoliko popravimo dobijate garanciju nma izvršene radove.

Komentari

ostavite komentar

Zapusila mi se sudopera i nista nije htelo da ode niz slivnik, mislila sam pocece da se vraca i poplavice kuhinju. Komsija mi je dao njihov broj. Kad su zavrsilirekli su mi sta moze dovesti do ovoga pa da se barem ne desi u skorije vreme opet, pozdrav