Vodoinstalater Surčin

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Potrebno je odmah informisati sve koji imaju neki problem u stanu, kući ili u bilo kom poslovnom prostoru, a vezano za funkcionisanje vodovodnog ili kanalizacionog sistema, da je vodoinstalater Surčin na raspolaganju svima njima kad god je to potrebno. Jednostavno, u pitanju su majstori, koji svoje usluge pružaju ne samo u toku radne sedmice i u dane vikenda, već i noću, a po potrebi i u toku državnih praznika. 

Ono što je važno da znaju svi koji su zainteresovani za bilo koju uslugu tog tipa jeste da je njihova obaveza da odabranog majstora kontaktiraju najpre putem telefona. Potrebno je da tada obaveste odabranog vodoinstalatera o tome koji se problem javio u određenom prostoru, odnosno da mu ukažu na to za koje su usluge zainteresovani. 

Na osnovu svih informacija koje bude dobio od klijenta, izabrani vodoinstalater Surčin će moći da izvrši slobodnu procenu ne samo cene radova, nego i vremena koje će mu biti potrebno za izvršenje konkretnih usluga.

A da ne bi bilo nikakve zabune, vrlo je važno da klijenti imaju na umu činjenicu da precizne informacije o svemu tome, odnosno kao prvo o tome koliko će vremena biti potrebno majstoru da konkretne usluge izvrši, a zatim i o tome koji će materijal tom prilikom koristiti i koliko će celokupna usluga koštati, dobija tek pošto odabrani majstor bude izašao na teren. Iz tog razloga je potrebno da se prilikom telefonskog razgovora klijent sa njim dogovori o terminu kada će posetiti predmetni stan, kuću ili poslovni objekat.

Istakli bismo i to da se dolazak majstora na teren ne naplaćuje. Obaveza klijenta je da izvrši plaćanje kao prvo usluge, koju će pružiti izabrani vodoinstalater Surčin, a kao drugo materijala koji će za izvršenje te usluge da utroši.

Pošto bude izvršio procenu posla, majstor će da potpiše ugovor sa klijentom o pružanju usluga koje su neophodne. A uz maksimalno poštovanje pravila poslovanja će po izvršenju konkretne usluge ili više njih klijentu i da izda račun.

Koje usluge pruža vodoinstalater Surčin?


S obzirom na to da su ovi majstori specijalizovani za izvršenje apsolutno svih usluga, koje su neophodne za optimalno funkcionisanje i vodovodnog i kanalizacionog sistema u okviru bilo ko objekta, to klijent nikakvog razloga za brigu nema.

Da napomenemo odmah i to da izabrani vodoinstalater Surčin po zahtevu klijenta može čak da izvrši i odgušenje kanalizacije, odnosno odčepljenje lavaboa, wc šolje, sudopere, kade i ostalih odvoda u kupatilu ili kuhinji. I ne samo to, nego može shodno potrebama da izvrši snimanje kanalizacionog sistema kamerama, te da pruži klijentu uslugu čišćenja odvoda, slivnika i septičkih jama, kao i odvoženje fekalija u skladu sa propisima.

Na osnovu zahteva klijenata, izabrani vodoinstalater Surčin će da izvrši i čišćenje bojlera od kamenca, ali i zamenu grejača na bojlerima, odnosno zamenu bojlera.

Podrazumeeva se isto tako i da može izvršiti zamenu, odnosno reparaciju ventila, kao i zamenu i ugradnju tuš kabine. Po potrebi, vodoinstalater Surčin može da izvrši zamenu, odnosno ugradnju baterija, ali i svih sanitarnih elemenata prilikom renoviranja kupatila.

Zamenu i ugradnju vodokotlica, ali i popravku bidea i lavaboa, kao i njihovu zamenu će takođe izvršiti kad god je to potrebno. Isto se odnosi i na zamenu kade ili tuš kabine, te pisoara.