Vodoinstalater Surčin

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Potrebno je odmah informisati sve koji imaju neki problem u stanu, kući ili u bilo kom poslovnom prostoru, a vezano za funkcionisanje vodovodnog ili kanalizacionog sistema, da je vodoinstalater Surčin na raspolaganju svima njima kad god je to potrebno. Jednostavno, u pitanju su majstori, koji svoje usluge pružaju ne samo u toku radne sedmice i u dane vikenda, već i noću, a po potrebi i u toku državnih praznika. 

Ono što je važno da znaju svi koji su zainteresovani za bilo koju uslugu tog tipa jeste da je njihova obaveza da odabranog majstora kontaktiraju najpre putem telefona. Potrebno je da tada obaveste odabranog vodoinstalatera o tome koji se problem javio u određenom prostoru, odnosno da mu ukažu na to za koje su usluge zainteresovani. 

Na osnovu svih informacija koje bude dobio od klijenta, izabrani vodoinstalater Surčin će moći da izvrši slobodnu procenu ne samo cene radova, nego i vremena koje će mu biti potrebno za izvršenje konkretnih usluga.

A da ne bi bilo nikakve zabune, vrlo je važno da klijenti imaju na umu činjenicu da precizne informacije o svemu tome, odnosno kao prvo o tome koliko će vremena biti potrebno majstoru da konkretne usluge izvrši, a zatim i o tome koji će materijal tom prilikom koristiti i koliko će celokupna usluga koštati, dobija tek pošto odabrani majstor bude izašao na teren. Iz tog razloga je potrebno da se prilikom telefonskog razgovora klijent sa njim dogovori o terminu kada će posetiti predmetni stan, kuću ili poslovni objekat.

Istakli bismo i to da se dolazak majstora na teren ne naplaćuje. Obaveza klijenta je da izvrši plaćanje kao prvo usluge, koju će pružiti izabrani vodoinstalater Surčin, a kao drugo materijala koji će za izvršenje te usluge da utroši.

Pošto bude izvršio procenu posla, majstor će da potpiše ugovor sa klijentom o pružanju usluga koje su neophodne. A uz maksimalno poštovanje pravila poslovanja će po izvršenju konkretne usluge ili više njih klijentu i da izda račun.

Koje usluge pruža vodoinstalater Surčin?

Vodoinstalateri specijalizovani za sve aspekte održavanja vodovodnih i kanalizacionih sistema u objektima pružaju potpunu sigurnost klijentima u vezi sa održavanjem njihovih instalacija. Klijenti mogu biti sigurni da će ovi majstori pružiti sveobuhvatne usluge kako bi osigurali optimalno funkcionisanje vodovodnog i kanalizacionog sistema u njihovom objektu, bez obzira na složenost problema.

Vodoinstalater Surčin nije samo specijalizovan za hitne intervencije poput odgušenja kanalizacije ili odčepljenja odvoda u kupatilu ili kuhinji, već može pružiti i širok spektar dodatnih usluga. Na zahtev klijenta, može izvršiti snimanje kanalizacionog sistema kamerama radi precizne dijagnostike problema, kao i čišćenje odvoda, slivnika i septičkih jama.

Takođe, vodoinstalater Surčin je kvalifikovan za obavljanje poslova vezanih za bojlere, uključujući čišćenje od kamenca, zamenu grejača i čak zamenu samog bojlera. Ovi majstori su spremni da odgovore na sve zahteve klijenata, bilo da se radi o zamenu ili reparaciji ventila, ugradnji tuš kabine ili zamenu baterija i drugih sanitarnih elemenata prilikom renoviranja kupatila.

Vodoinstalater Surčin je tu da izvrši zamenu i ugradnju vodokotlića, popravku bidea i lavaboa, kao i njihovu zamenu po potrebi. Kada je neophodno, ovi majstori mogu pružiti usluge zamene kade ili tuš kabine, kao i pisoara, osiguravajući da sve instalacije u objektu budu u perfektnom stanju i spremne za dugotrajno korišćenje.