Odgušenje kanalizacije Zvezdara

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Ne postoji vlasnik stana ili nekog poslovnog objekta, odnosno prostora, kome se makar jednom u životu nije dogodilo da u tom prostoru dođe to poteškoća sa funkcionisanjem kanalizacije, to jest kanalizacionog sistema. Međutim, u današnje vreme je mnogo jednostavne taj problem rešiti, prosto zato što postoje kompanije koje su usko specijalizovane upravo za odgušenje kanalizacije Zvezdara. 

Radnici tih kompanija su neprekidno na raspolaganju klijentima. Praktično govoreći, ne samo u toku svakog radnog dana i vikendom, odnosno u toku noći, nego klijenti njih mogu kontaktirati putem telefona i u vreme državnih praznika. 

Nema sumnje da će oni u najkraćem mogućem roku nastojati da odgovore na zahteve klijenata. Zapravo, vrlo brzo pošto budu dobili poziv, a nakon što ih klijenti informišu o detaljima u vezi sa problemom, koji se pojavio u konkretnom prostoru, zaposleni u kompanijama koje su specijalizovane za odgušenje kanalizacije Zvezdara će da izađu na teren. Istakli bismo i to da oni mogu tokom telefonskog razgovora da informišu klijenta o okvirnoj ceni same usluge, odnosno o tome šta će sve da bude izvršeno od usluga, kako bi kanalizacioni sistem u predmetnom objektu bio uspostavljen. 

A nakon što budu izašli na teren, to jest posetili konkretni objekat, oni će ustanoviti pravo stanje stvari, te na osnovu toga i formirati ponudu. Takođe se podrazumeva da će tom prilikom obavestiti klijenta i o tome šta je sve potrebno da bude urađeno, odnosno koji materijal će biti korišćen, te koliko bi trebalo vremena za izvršenje određene usluge i naravno koliko će ona koštati. 

Podrazumeva se isto tako da će zaposleni u tim kompanijama najpre potpisati ugovor o izvršenju konkretnih usluga sa klijentom, a pošto osposobe kanalizacioni sistem o tom objektu, klijentu će biti izdati račun. 

Odgušenje kanalizacije Zvezdara - hitne intervencije 


Dolazak majstora na adresu je potpuno besplatan, s tim što svako ko je zainteresovan za odgušenje kanalizacije Zvezdara ima obavezu da plati rad majstora, kao i eventualno dodatni materijal, koji je potreban za izvršenje predviđene usluge. 

Podrazumeva se da ovi majstori mogu da izvrše po zahtevu i odčepljivanje wc šolje, zatim lavaboa i sudopere, te čišćenje svih vrsta odvoda. 

U slučaju da u nekom objektu postoji problem takve vrste, oni će se pobrinuti i za čišćenje slivnika. Klijentima je na raspolaganju i usluga čišćenja septičkih jama, te kasnije odvoženje fekalija na deponiju, uz maksimalno poštovanje aktuelnih zakonskih akata. 

Treba naglasiti i to da iako su u pitanju kompanije specijalizovane za odgušenje kanalizacije Zvezdara, njihovi zaposleni mogu klijentima da ponude i usluge snimanja kanalizacionog sistema. U tom slučaju se koriste specijalne kamere, koje detektuju ne samo stanje cevi, nego i na kom mestu je tačno došlo do začepljenja. Celokupan proces ima za cilj da olakša majstorima rad, odnosno da im pomogne da što pre otkriju na kom mestu je došlo do začepljenja i da ga otklone. U slučaju da postoji potreba za tim, majstori će predložiti i kontrolno snimanje kanalizacionog sistema, kako bi bili potpuno sigurni da je njegovo stanje optimalno, odnosno da je problem rešen. 

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga takođe će po potrebi ovi majstori pružiti, a na zahtev klijenata.