Vodoinstalater Novi Beograd

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Ukoliko u bilo kom trenutku neko ima problem u stanu, kući ili u poslovnom objektu sa funkcionisanjem vodovodnog sistema, a bez obzira da li je u pitanju curenje ili neki kvar na elementima, potrebno je samo da izabere koji mu od svih ponuđenih majstora odgovara. Zatim je neophodno da kontaktira izabranog majstora, kako bi vodoinstalater Novi Beograd bio informisan o tome koji je problem u konkretnom prostoru. 

Na osnovu svih informacija koje će dobiti od klijenta, odabrani majstor će da izvrši okvirnu procenu radova. Nakon toga će saopštiti i isto tako okvirnu cenu radova, te će obavestiti klijenta i o svim ostalim detaljima. Međutim, da bi klijent mogao da dobije precizne informacije ne samo o roku završetka radova, nego i o tome koliko će to sve koštati, potrebno je da majstor izađe na teren. 

Odmah da naglasimo i to da nijedan vodoinstalater Novi Beograd ne naplaćuje izlazak na teren. Ono što se naplaćuje svakako je rad majstora, kao i usluga, odnosno sav potreban materijal koji će tom prilikom biti korišćen. 

Podrazumeva se da majstor mora da se upozna sa stanjem na terenu, pa da na osnovu toga izvrši procenu i materijala koji treba da bude korišćen i radova, koji će da budu izvršeni, a zatim i da sa klijentom potpiše ugovor o pružanju konkretnih usluga. 

Nakon što vodoinstalater Novi Beograd bude izvršio sve usluge za koje je angažovan, on će izdati i račun za radove klijentu. 

Vodoinstalater Novi Beograd - hitne intervencije 


Najvažnije je naglasiti da vodoinstalateri mogu klijentima da pruže konkretne usluge kad god je to potrebno. Naime, oni su dostupni 24 časa, odnosno svakog radnog dana i u dane vikenda, ali i noću, kao i u toku svih državnih praznika. 

Ne samo da su specijalizovani za hitne intervencije po pozivu, a koje se prvenstveno odnose na odgušenje kanalizacije i otklanjanje curenja iz bojlera, ventila ili baterija, nego će svaki vodoinstalater Novi Beograd izvršiti i sve ostale predviđene usluge. 

Primera radi, kada je u pitanju renoviranje kupatila, pored ostalog mogu da izvrše i zamenu, odnosno postavljanje celokupne vodovodne instalacijee, a zatim i ugradnju bojlera, lavaboa i slavina, kao i vodokotlića i svih ostalih sanitarnih elemenata. 

Izuzev toga, svaki vodoinstalater Novi Beograd će izaći u susret zahtevima klijenata vezano za zamenu i popravku baterija, kao i za zamenu grejača na bojleru i čišćenje kamenca, ali i za popravku vodokotlića. 

Pobrinuće se, naravno i oko toga da otklone curenje iz lavaboa, te da poprave ili zamene protočni ili običan bojler. 

Takođe se podrazumeva i da vodoinstalater Novi Beograd može da bude angažovan i za usluge koje podrazumevaju odgušenje kanalizacije. U tom slučaju će omogućiti klijentu i snimanje kanalizacionih cevi ako to bude smatrao potrebnim. Sem toga, ovi majstori su specijalizovani i za čišćenje septičkih jama, te za čišćenje slivnika i svih vrsta odvoda.