Vodoinstalater Ledine

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

U skladu sa zahtevima klijenata, vodoinstalater Ledine može da izvrši sve usluge, koje su u određenom prostoru neophodne, a da bi vodovodni i kanalizacioni sistem funkcionisao bez ikakvih teškoća. 

Takođe svako ko je zainteresovan za te usluge bi trebalo da zna i to da ovaj majstor može izaći na teren, u principu kad god je to potrebno. 

Kada su u pitanju hitne intervencije, one se vrše po pozivu i u bilo koje vreme. Svakako da se prema drugačijem cenovniku naplaćuju usluge, koje će vodoinstalater Ledine izvršiti u toku noći ili uopšteno van radnog vremena, odnosno u dane vikenda, pa i u toku nekog državnog praznika. 

Trebalo bi da klijent u što kraćem roku kontaktira majstora putem telefona, te da ga tada i informiše o tome koji se problem javio u određenom prostoru. Posle toga će on, što je moguće pre izaći na teren. A tom prilikom će proceniti i da li je moguće da odmah reaguje i otkloni kvar ili će biti neophodno da to učini koji dan kasnije, a ako su u pitanju hitne intervencije. 

Klijent će dobiti nakon kontakta sa majstorom informaciju o tome koliko bi uopšteno trebalo izvršenje određene usluge ili više njih da košta i koliko će vodoinstalater u biti potrebno vremena da osposobi konkretni sistem. Ipak, precizne informacije o svemu tome će vodoinstalater Ledine dati klijentu onog momenta, kada bude posetio predmetni objekat i upoznao se sa njegovim stanjem. 

Isto tako će biti informisan i o tome da se dolazak majstora u tom slučaju ne naplaćuje. Svakako da klijent treba da plati uslugu koja je izvršena, ali i sav materijal koji je utrošen u tom slučaju. Posle svega toga će dobiti i račun, a u skladu sa pravilima poslovanja.

Koje usluge vrši vodoinstalater Ledine?


Ne samo da može u bilo kom trenutku izvršiti sve usluge, koje imaju za cilj osposobljavanje konkretnog kanalizacionog ili vodovodnog sistema, nego ovaj majstor može da izvrši apsolutno sve osnovne i dodatne usluge. 

Ipak, da bi klijenti bili potpuno rasterećeni, potrebno je da vodoinstalater Ledine prvo poseti konkretni objekat i utvrdi stanje, pa onda i da proceni da li je potrebno da bude izvršena zamena ventila ili njihova popravka, primera radi. A isto to se odnosi i na baterije, budući da ovaj majstor može izvršiti i njihovu popravku i zamenu. 

Među uslugama za koje je specijalizovan vodoinstalater Ledine nalazi se i čišćenje bojlera od kamenca, kao i zamena grejača i termostata na bojleru. 

U slučaju da dođe do poteškoća u funkcionisanju vodokotlića, ovaj majstor može izvršiti ili zamenu samog plovka, odnosno celokupnog mehanizma ili zamenu celog vodokotlića, a sve u zavisnosti od toga u kakvom stanju se taj uređaj nalazi. 

Odgušenje kanalizacije je još jedna od usluga, koju po potrebi ovaj majstor može da izvrši. Tada će vodoinstalater Ledine proceniti da li je bolje da odčepljenje kanalizacije izvrši ručno ili da koristi specijalne alate i mašine. 

Tokom renoviranja kupatila ovaj majstor može da izvrši sve što je potrebno u tom slučaju. A to se odnosi na primer na podziđivanje kade ili na zamenu svih sanitarnih elemenata, odnosno na njihovu demontažu najpre, a zatim i montažu.