Vodoinstalater Voždovac

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Bilo koja usluga da je potrebna vlasniku stambenog ili poslovnog prostora, a vezana je za vodovodni ili kanalizacioni sistem u konkretnom prostoru, može je dobiti u najkraćem mogućem roku. Jedino je važno da on izabere koji mu od svih ponuđenih majstora odgovara, te da uspostavi sa njim telefonski kontakt. 

Vrlo brzo nakon što izabrani vodoinstalater Voždovac bude bio kontaktiran, on će izaći na teren. Ovde je izuzetno važno da napomenemo i to da je rok za izlazak na teren 60 minuta od momenta dobijanja poziva od strane klijenta. 

A pre nego što majstor bude obišao predmetni stan, kuću ili poslovni prostor, odnosno objekat, on će se informisati od klijenta o tome koji je problem iskrsao, kako bi mogao da iznese okvirnu procenu brzine izvršenja konkretnih usluga i cene. 

Naglasili smo da je u pitanju okvirna procena, prosto zato što tad cena i rok izvršenja usluga mogu da budu promenjeni, a nakon što majstor poseti predmetni objekat i lično vidi o kakvom problemu se radi. Svakako je predviđeno da u tom trenutku on obavesti klijenta o tome koliko će mu vremena biti potrebno za izvršenje konkretne usluge, odnosno o tome koji materijal je potrebno da se nabavi i koliko će koštati određena usluga ili više njih. 

Pre nego što bude započeo posao, izabrani vodoinstalater Voždovac će biti u obavezi da sa klijentom potpiše ugovor o pružanju definisanih usluga. A nakon što bude sve predviđene usluge i radove završio, on će klijentu izdati i račun. 

Istakli bismo i to da svaki vodoinstalater Voždovac, ne naplaćuje izlazak na teren. A ono što će klijent biti u obavezi da plati svakako je rad majstora, odnosno izvršenje definisanih usluga i materijal koji je potreban za to, a o čemu će svakako da bude obavešten. 

Vodoinstalater Voždovac - hitne intervencije


Najbitnije da klijenti znaju da svaki vodoinstalater Voždovac može da izvrši predviđene usluge kad god je to potrebno. Praktično su ovi majstori dostupni neprekidno, kako radnim danima, tako isto i u dane vikenda, odnosno i danju i noću. Ukoliko je možda neki državni praznik, a dogodi se da klijentu pukne cev u kupatilu, nema nikakvog razloga za brigu, jer vodoinstalateri rade i tokom državnih praznika. 

U najkraćem mogućem roku pošto bude dobio poziv od klijenta, majstor će izaći na teren i utvrditi o kakvom problemu se radi, odnosno sanirati kvar ili izvršiti neophodne popravke. 

Osim popravki slavina, vodokotlića i bojlera, odnosno zamena grejača i čišćenja kamenca u bojleru, svaki vodoinstalater Voždovac je specijalizovan i za ostale usluge. Klijenti kojima je potrebna zamena ili popravka baterija u kupatilu ili kuhinji, mogu angažovati ovog majstora. Takođe i oni, kod kojih je potrebno da bude izvršena zamena cevi u kupatilu, odnosno u kuhinji. 

Ako bude bilo potrebno da se popravi ili zameni protočni bojler, to je takođe usluga koji ovi majstori mogu da izvrše. Sem toga, specijalizovani su i za zamenu, odnosno za reparaciju ventila, kao i za popravku bidea, zatim wc šolja i ostalih sanitarnih elemenata.