Vodoinstalater Banjica

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Da bi izašli u susret svima, kojima su potrebne vodoinstalaterske usluge u bilo kom trenutku, majstori su praktično neprekidno dostupni. 

Stvar je u tome da vodoinstalater Banjica može konkretne usluge da pruži i van radnog vremena. U principu, hitne intervencije podrazumevaju njegovo radno angažovanje i u toku večeri, odnosno noći, te u dane vikenda, kao i za vreme bilo kog državnog praznika. 

Ono što je vrlo važno da svaki klijent zna jeste da izabrali vodoinstalater Banjica u tom slučaju hitne intervencije svakako naplaćuje prema cenovniku, koji je drugačiji od onoga koji se koristi u toku njegovog radnog vremena. Isto tako se podrazumeva da će svaki klijent na vreme da dobije ne samo informaciju o ceni, nego i o tome koliko majstor očekuje da će mu biti potrebno vremena određene popravke da izvrši. 

Zapravo je vrlo važno da nakon što ga kontaktira putem telefona, sa njim odmah i precizira kada može da poseti predmetni stan, kuću, poslovni ili bilo koji drugi objekat. Sve to je izuzetno značajno upravo zbog tačne procene i cene radova i vremena njihovog izvršenja. 

Naime, radi se o tome da će odabrani vodoinstalater Banjica prilikom prvog kontakta sa klijentom samo moći da pruži uopštene informacije o tome koliko smatra da će mu biti potrebno vremena da određene popravke izvrši i osposobi vodovodni ili kanalizacioni sistem u tom objektu, kao što će uopšteno da navede i cenu tih usluga. Međutim, da bi bilo koji klijent mogao da dobije preciznu informaciju o ceni, vrlo je važno da odabrani majstor izađe na teren i da se na licu mesta lično uveri u stanje kako vodovodnog sistema, tako isto i kanalizacionog. 

Inače, izlazak izabranog majstora na teren ne podleže naplaćivanju, što bi trebalo da zna svaki klijent. Ono što će on biti u obavezi tada da plati svakako jesu usluge koje će vodoinstalater Banjica da izvrši, odnosno sav materijal koji će za njihovo izvršenje da utroši. Podrazumeva se da će na vreme svaki klijent da dobije informaciju o tome, a nakon izvršenja konkretnih usluga i račun.

Koje sve usluge vrši vodoinstalater Banjica?


Sa ciljem da klijentima omogući da bez ikakvih smetnji koriste kuhinju ili kupatilo bilo u kući ili stanu, bilo u kancelarijama, odnosno u fabrici ili ma kom drugom objektu, vodoinstalater Banjica može najpre da izvrši apsolutno sve popravke u okviru oba sistema. 

Između ostalog, specijalizovan je za zamenu ventila, ali i za zamenu vodovodnih instalacija. Na spisku usluga koje će izvršiti po potrebi i po zahtevu klijenata nalazi se i zamena grejača, kao i zamena termostata i zamena plovka na vodokotliću. 

Isto tako će shodno stanju na terenu odabrani vodoinstalater Banjica da zameni celokupnu vodovodnu instalaciju, ali i da izvrši odgušenje kanalizacije ako to bude bilo potrebno. Pomenuta usluga se može izvršiti ručno ili mašinski, a to u principu zavisi i od nivoa zaprljanja i od stanja cevi. 

Iz tog razloga i navodimo da nakon što izađe na teren, izabrani vodoinstalater Banjica će proceniti da li je bolje da odgušenje kanalizacije izvrši ručno ili će biti neophodno da koristi namenske mašine, odnosno vozila za to. Takođe će on odlučiti i da li je klijentu potrebno da predloži uslugu koja podrazumeva snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama. 

Treba naglasiti da je ta usluga na prvom mestu dijagnostička i da ima za cilj da majstoru olakša utvrđivanje stepena začepljenja, odnosno mesta na kome je do njega došlo. Na osnovu toga će proceniti da li je čak potrebno da bude izvršeno i kontrolno snimanje kanalizacionog sistema.