Vodoinstalater Čukarica

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Često su zabrinuti vlasnici stambenih ili poslovnih prostora vezano za funkcionisanje vodovodnog sistema u objektu ili kanalizacionog. Iu tog razloga strepe šta ako se neki kvar dogodi u toku noći. 

Međutim, vodoinstalater Čukarica im je na raspolaganju ne samo u bilo koje doba dana ili noći, nego isto tako i kada je neki državni praznik ili u dane vikenda. Sa tog aspekta nemaju nikakvog razloga za zabrinutost, jer će ovaj majstor da se potrudi da vrlo brzo pošto ga kontaktiraju izađe na teren i pomogne klijentima da otklone konkretni problem. 

Odmah da naglasimo da će u roku od sat vremena nakon dobijanja poziva izabrani vodoinstalater Čukarica biti na navedenoj adresi. 

Svakako da će klijent, kada sa njim bude ostvario kontakt putem telefona dobiti uopštene informacije o tome koliko bi bilo potrebno vremena za izvršenje određene usluge, a na osnovu situacije koju klijent predstavi. Isto tako će tom prilikom majstor da obavesti vlasnika stambenog prostora, odnosno nadležno lice u konkretnom poslovnom objektu o tome koliko bi okvirno ta usluga koštala. 

Međutim, situacija može da se promeni kada izabrani vodoinstalater Čukarica bude posetio predmetni objekat. A on će se na licu mesta uveriti u to u kakvom stanju se nalazi vodovodni ili kanalizacioni sistem, pa će i na osnovu toga moći da proceni ne samo koliko će koštati izvršenje određenih usluga, nego i koliko će mu vremena biti potrebno da to uradi. 

Pre nego što izabrani vodoinstalater bude započeo izvršenje konkretnih usluga, on je u obavezi da sa klijentom potpiše ugovor o pružanju tih usluga. 

Osim pružanja usluga, vodoinstalateri na Čukarici se angažuju i da informišu klijente o materijalu koji je potreban za izvršenje radova. Oni će detaljno objasniti koji materijal treba da bude nabavljen kako bi se osiguralo kvalitetno i pouzdano izvršenje posla. Važno je napomenuti da vodoinstalateri na Čukarici ne naplaćuju svoj dolazak, ali je standardna praksa da se naplaćuje predviđeni materijal i pružene usluge. Na taj način, klijenti mogu biti sigurni da će dobiti transparentnu uslugu, sa jasnim informacijama o troškovima i materijalu koji je potreban za popravke ili instalacije. Ova praksa omogućava klijentima da budu svesni svih troškova unapred i da se odluče za najbolje rešenje za svoje potrebe i budžet.

Pošto budu željene usluge izvršene, odnosno uspostavljen vodovodni li kanalizacioni sistem, te ugrađen ili zamenjen određeni sanitarni element, majstor će izdati klijentu i račun za te usluge, u skladu sa pravilima poslovanja konkretne kompanije. 

Vodoinstalater Čukarica - usluge 


Praktično govoreći, sve što se odnosi na popravku ili zamenu elemenata vodovodnog ili kanalizacionog sistema se nalazi na spisku usluga koja vrši svaki vodoinstalater Čukarica. 

I ne samo da su dostupne hitne intervencije po pozivu klijenata, a koje se odnose obično na zamenu ventila ili njihovu reparaciju zatim na zamenu cevi ili popravku bojlera i baterija, te vodokotlića, kao i curenje vode iz zida, nego su ovi majstori specijalizovani i za odgušenje kanalizacije. 

Isključivo u zavisnosti od toga o kom stepenu zagušenja se radi, kao i od stanja kanalizacionog sistema, izabrani vodoinstalater Čukarica će proceniti da li je bolje da bude izvršeno ručno ili mašinsko odgušenje. Isto tako će doneti odluku i o tome da li klijentu da predloži snimanje kanalizacionih cevi ili ne. 

U svakom slučaju, sve usluge koje su vezane za funkcionisanje ova dva sistema će izvršiti izabrani majstor na osnovu dogovora sa klijentom, odnosno u skladu sa stanjem na terenu.