Vodoinstalater Cerak

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Kako je potrebno omogućiti svima, koji imaju poteškoća sa funkcionisanjem ili kanalizacionog ili vodovodnog sistema u svom stanu, kući ili u nekom drugom objektu, taj problem što pre reše, to svaki vodoinstalater Cerak konkretne usluge pruža u bilo koje doba dana i noći. 

Da kažemo to jednostavnije, dostupne su hitne intervencije po potrebi. Zapravo će ovaj majstor izaći na teren u najkraćem mogućem roku nakon kontakta sa klijentom, a nevezano za to da li je kasnije popodne ili veče, odnosno noć, te da li se radi o danima vikenda ili državnim praznicima. 

Svakako klijenti moraju biti informisani i o tome da cenovnik koji važi za hitne intervencije ne važi i za usluge, koje vodoinstalater Cerak pruža u toku svog radnog vremena. Za nijansu su u pitanju više cene, tako da se podrazumeva da će u svakom slučaju klijent na vreme da bude sa tim detaljom i upoznat. 

Izuzev toga, moramo napomenuti da nijedan majstor nije u mogućnosti da tokom telefonskog razgovora obavesti klijenta o tome koliko će tačno koštati određena usluga i koliko će mu vremena biti potrebno da je izvrši. Zapravo, da bi te podatke mogao da pruži klijentu, on mora i da poseti predmetni stambeni ili poslovni objekat. 

Tek pošto to bude učinio, te ustanovio kakav je kvar u pitanju, izabrani vodoinstalater Cerak će i moći da precizno obavesti klijenta ne samo o tome koliko će koštati određene usluge, nego i o tome koliko će njemu konkretno biti vremena potrebno da ih izvrši i u potpunosti osposobi vodovodni i kanalizacioni sistem u tom objektu za dalje korišćenje. 

Takođe je važno naglasiti i to da izlazak majstora na teren neće biti naplaćen. Ali će zato klijent biti u obavezi da izvrši plaćanje konkretne usluge, odnosno svog materijala, koji majstor bude tom prilikom iskoristio.

Za koje je usluge specijalizovan vodoinstalater Cerak?


Pored osnovnih usluga, vodoinstalater Cerak je pored ostalog specijalizovan i za odgušenje kanalizacije, odnosno za otčepljenje odvoda na sudoperi ili lavabou, kao i za odgušenje wc šolje. A u sklopu tih usluga, ovaj majstor može da ponudi klijentima i snimanje kanalizacionog sistema specijalnim mikro kamerama, ali isto tako može da ponudi i usluge čišćenja odvoda, potom čišćenja septičkih jama i odvoženja otpada na deponiju. 

Podrazumeva se da se usluga odgušenja vrši ili ručno ili uz primenu odgovarajućih mašina, a što sve svakako zavisi od stanja na terenu. 
Inače su ovi majstori specijalizovani i za osnovne vodoinstalaterske usluge, u koje između ostalih spada zamena baterija, zamena grejača na bojlerima ili zamena termostata, te zamena plovka na vodokotlićima. 

Ako dođe do bilo kakvih problema u funkcionisanju bojlera, a ništa od navedenih usluga ne pomogne, odabrani vodoinstalater veliki vodoinstalater Cerak će izvršiti i čišćenje bojlera od kamenca. 

Podrazumeva se isto tako da može biti angažovan ovaj majstor i prilikom renoviranja kupatila. Na zahtev klijenata može da izvrši najpre demontažu apsolutno svih sanitarnih elemenata, a posle toga i da shodno dogovoru izvrši njihovu ponovnu montažu. U međuvremenu će svakako izvršiti i sve usluge, koje su neophodne za osposobljavanje vodovodnog i kanalizacionog sistema u samom objektu. 

Sem toga, izabrani vodoinstalater Cerak može da bude angažovan i za podziđivanje kade, kao i za zamenu ventila, odnosno za njihovu reparaciju. Ako on na osnovu stanja na terenu bude procenio da je potrebno, izvršiće i zamenu vodovodnih cevi.