Popravka cevi u kupatilu

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

S obzirom na to da vodoinstalateri svaki dan dolaze u situaciju da moraju da popravljaju ili menjaju cevi u kupatilu, slobodno se može reći da je to za njih uobičajen posao. Ali da bi došli do zaključka da li je potrebno da bude izvršena popravka cevi u kupatilu ili možda njena zamena, oni moraju da izvrše i adekvatnu detekciju kvara. 

Na svu sreću, osim znanja, poseduju i sve potrebne alate i mašine, ali i adekvatno iskustvo, tako da nije nikakav problem da detektuju kvar, te da ustanove šta je potrebno učiniti da bi vodovodni sistem ili kanalizacioni sistem u određenom stambenom ili poslom objektu bio osposobljen za dalji rad. 

Detekcija kvara 


Zahvaljujući savremenim alatima i mašinama, vodoinstalateri mogu prilično pouzdano i relativno brzo da ustanove da li je potrebno da bude izvršena popravka cevi u kupatilu, odnosno gde je tačno nastao problem ili će biti neophodno da cela cev, to jest jedan njen deo bude samo zamenjen, da bi ona bila osposobljena za rad. 

Ali da bi vodoinstalater bio siguran, on mora da na osnovu informacija koje dobije od klijenta definiše kada će posetiti predmetni objekat i utvrdi gde je nastao problem u konkretnoj cevi. 

Naravno da nije dovoljno da ima samo informacije od klijenta, jer on mora uz korišćenje savremenih alata da kvar i detektuje. 

Profesionalna i brza popravka cevi u kupatilu 


Postupak krpljenja ili popravke vodovodne ili kanalizacione cevi ne bi trebalo da bude naročito komplikovan. Tim pre što vodoinstalateri tom prilikom koriste najsavremenije mašine i alate, tako da u prilično kratkom roku će da bude izvršena i profesionalna popravka cevi u kupatilu. 

Eventualni problem može da nastane ukoliko je na primer došlo do oštećenja kanalizacione cevi, a vodoinstalateri nisu u mogućnosti da na osnovu pregleda utvrde u kom delu cevi je problem nastao. Na svu sreću, oni problem mogu da reše sa velikim uspehom, zato što su određeni vodoinstalaterski servisi specijalizovani i za snimanje kanalizacionih cevi mikro kamerama. 

Iako se ta usluga ne primenjuje samo kada problem nastane sa funkcionisanjem kanalizacione cevi, već i kada dođe do zagušenja kanalizacije a vodoinstalater nije u mogućnosti da brzo i lako ustanovi u kom delu cevi je problem nastao, činjenica je da je u pitanju odlična dijagnostička metoda, koja pomaže vodoinstalateru da problem reši u što kraćem roku i na dugoročnom nivou. 

Valjalo bi naglasiti i to da popravka cevi u kupatilu može biti izvršena kad god to klijent zahteva. Naime, vodoinstalaterski servisi su praktično neprekidno dostupni klijentima, prosto zato što vrše i hitne intervencije kad god za tim postoji potreba. Nakon završenog radnog vremena samog majstora ili servisa, klijenti mogu da ostvare kontakt putem telefona i da zahtevaju njihovu brzu reakciju. To u suštini podrazumeva da popravka cevi u kupatilu može biti izvršena i u toku noći, u periodu od ponedeljka do petka. Takođe, hitne intervencije podrazumevaju izvršenje i ove i svih ostalih usluga za koje su majstori specijalizovani i u dane vikenda, ali i u toku apsolutno bilo kog državnog praznika. Ono što bi klijenti trebalo da imaju na umu u tom slučaju jeste da se hitne intervencije gotovo uvek naplaćuju po drugačijem cenovniku od standardnog. Ali da klijenti ne bi bili dovedeni u zabunom, podrazumeva se da će vodoinstalater nakon što utvrdi da je neophodno da bude izvršena popravka cevi u kupatilu, informisati klijenta o ceni, odnosno o tome koliko on smatra da će mu biti potrebno vremena da je osposobi za dalje korišćenje i da konkretni problem u potpunosti reši.