Vodoinstalater Stari Grad

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Ne samo da klijenti mogu izabranog majstora kontaktirati kada imaju neki problem vezano za funkcionisanje vodovodnog ili kanalizacionog sistema u konkretnom objektu, nego isto tako vodoinstalater Stari Grad može da bude angažovan i ukoliko klijent ima želju da renovira kupatilo, na primer.

Svakako je važno da apsolutno svako, ko je zainteresovan za neku od usluga, koje spadaju u specijalnost tih majstora, ima na umu vrlo važnu informaciju. A ona se tiče radnog vremena ovih majstora. Naime, u pitanju je 24 - časovno radno vreme, s obzirom na to da su vodoinstalateri praktično neprekidno dostupni. A to znači da oni mogu odgovoriti na zahteve klijenata kako u toku svakog radnog dana, tako isto i u dane vikenda. Sem toga, oni su na raspolaganju klijentima i noću, kao i tokom državnih praznika. U tom smislu, klijenti uopšte ne bi trebalo da brinu, jer će bilo koji problem biti rešen u najkraćem mogućem roku.

Vrlo je važno da klijent prvo ostvari kontakt sa majstorom putem telefona. Tada je neophodno da ga informiše o svim detaljima u vezi sa uslugama, koje zahteva.

Međutim, da ne bi bilo nikakve zabune, klijenti moraju imati na umu činjenicu da će u tom trenutku dobiti samo okvirnu procenu cene radova, te uopšteno roka za njihovo izvršenje i materijala koji je potrebno da bude korišćen.

S obzirom na to da će u najkraćem mogućem roku posle dogovora putem telefona, izabrani vodoinstalater Stari Grad nastojati da izađe na teren, to znači da će klijent tek tada biti u prilici da dobije precizne informacije o svemu tome. Zapravo će ga odabrani majstor tada informisati ne samo o ceni radova, nego i o tome šta sve mora da bude izvršeno u konkretnom prostoru i koji materijal će biti korišćen.

Pre nego što započne sa izvršenjem konkretnih usluga, vodoinstalater će potpisati zvaničan ugovor sa klijentom o pružanju svih preciziranih usluga. Nakon što to učini i izvrši predviđene usluge, on je u obavezi i da izda klijentu račun.

Koje sve usluge pruža vodoinstalater Stari Grad?

Najbitnije je da svaki klijent ima na umu ne samo činjenicu da je izabrani vodoinstalater Stari Grad neprekidno dostupan, nego i da on može po zahtevu da izvrši sve usluge koje su potrebne za optimalno funkcionisanje i vodovodnog i kanalizacionog sistema u određenom stambenom objektu. A to se odnosi, tako isto i na bilo koji objekat za poslovnu namenu.

 

Ukoliko je u pitanju na primer renoviranje kupatila, izabrani majstor će svakako da izvrši zamenu i ponovnu ugradnju svih sanitarnih elemenata, zatim montažu baterija, kao i bojlera.

Istakli bismo i to da konkretni vodoinstalater Stari Grad po zahtevu klijenata može da izvrši ne samo zamenu i ugradnju bojlera, nego i čišćenje kamenca i zamenu grejača.

Isto tako će ostvariti zahtev svakog pojedinačnog klijenta vezano za popravku vodokotlića, odnosno za popravku plovka na vodokotliću. Ako bude bilo potrebno, izvršiće i odgušenje kanalizacije, kao i uslugu snimanja kanalizacionog sistema specijalnim kamerama. U principu se ta usluga vrši onda kada vodoinstalater ne može jednostavno da otkrije gde je nastao problem, odnosno gde je došlo do začepljenja.

Vodoinstalateri Stari Grad ne samo da će se pobrinuti za zamenu i popravku wc šolje, bidea i pisoara, već će takođe pružiti svoje usluge u vezi sa lavaboom i svim drugim sanitarnim elementima u kupatilu. Njihova stručnost i iskustvo omogućava im da efikasno reše sve probleme koji se mogu javiti u vezi sa ovim uređajima. Kada je reč o renoviranju kupatila, vodoinstalateri na Starom Gradu su ključni partneri, spremni da izvrše sve potrebne usluge, uključujući zamenu ili postavljanje novih vodovodnih instalacija, kao i ugradnju bojlera, lavaboa, slavina i drugih sanitarnih elemenata. Njihova pažljiva i profesionalna usluga osigurava da renoviranje kupatila bude bez stresa i da klijenti budu zadovoljni krajnjim rezultatom. Bez obzira na obim posla, vodoinstalateri su tu da pruže sveobuhvatnu podršku i rešenja za sve potrebe svojih klijenata.