Vodoinstalater Stari Grad

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Ne samo da klijenti mogu izabranog majstora kontaktirati kada imaju neki problem vezano za funkcionisanje vodovodnog ili kanalizacionog sistema u konkretnom objektu, nego isto tako vodoinstalater Stari Grad može da bude angažovan i ukoliko klijent ima želju da renovira kupatilo, na primer.

Svakako je važno da apsolutno svako, ko je zainteresovan za neku od usluga, koje spadaju u specijalnost tih majstora, ima na umu vrlo važnu informaciju. A ona se tiče radnog vremena ovih majstora. Naime, u pitanju je 24 - časovno radno vreme, s obzirom na to da su vodoinstalateri praktično neprekidno dostupni. A to znači da oni mogu odgovoriti na zahteve klijenata kako u toku svakog radnog dana, tako isto i u dane vikenda. Sem toga, oni su na raspolaganju klijentima i noću, kao i tokom državnih praznika. U tom smislu, klijenti uopšte ne bi trebalo da brinu, jer će bilo koji problem biti rešen u najkraćem mogućem roku.

Vrlo je važno da klijent prvo ostvari kontakt sa majstorom putem telefona. Tada je neophodno da ga informiše o svim detaljima u vezi sa uslugama, koje zahteva.

Međutim, da ne bi bilo nikakve zabune, klijenti moraju imati na umu činjenicu da će u tom trenutku dobiti samo okvirnu procenu cene radova, te uopšteno roka za njihovo izvršenje i materijala koji je potrebno da bude korišćen.

S obzirom na to da će u najkraćem mogućem roku posle dogovora putem telefona, izabrani vodoinstalater Stari Grad nastojati da izađe na teren, to znači da će klijent tek tada biti u prilici da dobije precizne informacije o svemu tome. Zapravo će ga odabrani majstor tada informisati ne samo o ceni radova, nego i o tome šta sve mora da bude izvršeno u konkretnom prostoru i koji materijal će biti korišćen.

Pre nego što započne sa izvršenjem konkretnih usluga, vodoinstalater će potpisati zvaničan ugovor sa klijentom o pružanju svih preciziranih usluga. Nakon što to učini i izvrši predviđene usluge, on je u obavezi i da izda klijentu račun.

Koje sve usluge pruža vodoinstalater Stari Grad?


Najbitnije je da svaki klijent ima na umu ne samo činjenicu da je izabrani vodoinstalater Stari Grad neprekidno dostupan, nego i da on može po zahtevu da izvrši sve usluge koje su potrebne za optimalno funkcionisanje i vodovodnog i kanalizacionog sistema u određenom stambenom objektu. A to se odnosi, tako isto i na bilo koji objekat za poslovnu namenu.

Ukoliko je u pitanju na primer renoviranje kupatila, izabrani majstor će svakako da izvrši zamenu i ponovnu ugradnju svih sanitarnih elemenata, zatim montažu baterija, kao i bojlera.

Istakli bismo i to da konkretni vodoinstalater Stari Grad po zahtevu klijenata može da izvrši ne samo zamenu i ugradnju bojlera, nego i čišćenje kamenca i zamenu grejača.

Isto tako će ostvariti zahtev svakog pojedinačnog klijenta vezano za popravku vodokotlića, odnosno za popravku plovka na vodokotliću. Ako bude bilo potrebno, izvršiće i odgušenje kanalizacije, kao i uslugu snimanja kanalizacionog sistema specijalnim kamerama. U principu se ta usluga vrši onda kada vodoinstalater ne može jednostavno da otkrije gde je nastao problem, odnosno gde je došlo do začepljenja.

Naravno da će se pobrinuti i za zamenu i popravku wc šolje, zatim bidea i pisoara, te lavaboa i svakako će izvršiti sve usluge koje su potrebne prilikom renoviranja kupatila.