Vodoinstalater Zvezdara

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Kada klijent kontaktira vodoinstalatere na Zvezdari, oni se trude da u što kraćem roku izađu na teren kako bi pružili neophodnu uslugu. Očekivano vreme od poziva do dolaska na teren je samo sat vremena, što omogućava brzu reakciju i efikasno rešavanje problema.

Klijenti su dužni da prilikom telefonskog kontakta detaljno informišu majstore o prirodi problema u svom objektu. Na osnovu tih informacija, vodoinstalateri će moći da procene obim posla i cenu usluge. Takođe, klijenti treba da informišu majstore o svojoj proceni vremena potrebnog za izvršenje usluge.

Važno je napomenuti da su ove procene okvirne, jer se detaljnije informacije mogu dobiti tek nakon što majstor izađe na teren i proceni stanje objekta. Pre početka radova, sklapa se ugovor o pružanju usluga između majstora i klijenta kako bi se jasno definisali uslovi i obaveze obe strane.

Nakon završetka radova, klijent dobija validan račun za pružene usluge. Vodoinstalateri Zvezdara se trude da pruže transparentnu uslugu i da zadovolje potrebe svojih klijenata na profesionalan i efikasan način. Ovaj proces omogućava klijentima da imaju potpunu kontrolu nad celokupnim procesom, pružajući im sigurnost i pouzdanost u svakom koraku.

Koje usluge vrši vodoinstalater Zvezdara?

S obzirom na to da saradnju imamo isključivo sa proverenim majstorima, iza kojih je višegodišnje iskustvo, to slobodno možemo reći da svaki vodoinstalater Zvezdara vrši maksimalno profesionalno sve usluge koje su neophodne. 

Naravno da će klijent biti u obavezi da prilikom telefonskog kontakta svakoga od njih informiše o problemu sa kojim se suočio u konkretnom stambenom prostoru ili poslovnom, prosto zato da bi majstor bio obavešten. 

Dolazak majstora, odnose njegov izlazak na teren je besplatan, a sa tom informacijom će svaki klijent da bude na vreme i upoznat. Ono što je obaveza klijenta u tom slučaju jeste da plati naravno rad majstora, kao i materijal, koji će biti tom prilikom korišćen. Podrazumeva se da će svaki klijent da bude informisan o svim tim detaljima kada vodoinstalater Zvezdara bude izašao na teren i nakon što bude procenio u kakvom stanju je vodovodna, odnosno kanalizaciona mreža, te šta je potrebno da učini, kako bi konkretni problem otklonio u što kraćem roku. 

Što se usluga tiče, već smo napomenuli da su to zaista sve usluge, koje se tiču ne samo ugradnje elemenata vodovodnog sistema i sanitarnih elemenata, nego i svih vrsta popravki. A pritom mislimo kako na zaustavljanje curenja vode iz cevi ili bojlera, tako isto i na čišćenje kamenca u bojleru, ali i na zamenu grejača i na reparaciju, odnosno zamenu ventila. 

Podrazumeva se da će angažovani vodoinstalater Zvezdara po zahtevu klijenta da izvrši i zamenu ili postavljanje cevi u kupatilu ili kuhinji, zatim zamenu baterija, te popravku ili zamenu vodokotlića. Naravno da su ovi majstori specijalizovani i za popravku bidea, te za sprečavanje curenja oko wc šolje, kade ili tuš kabine.

Lavaboe će takođe osposobiti kada bude bilo potrebno, a specijalizovani su i za odgušenje kanalizacije, kao i za snimanje kanalizacionih cevi. 

U slučaju da je u pitanju renoviranje kupatila, vodoinstalater Zvezdara će izvršiti procenu svih radova, da obavestiti klijenta o tome što je potrebno nabaviti od materijala i uopšteno o detaljima u vezi sa uslugama, koje moraju biti izvršene, da bi kupatilo bilo potpuno renovirano.