Vodoinstalater Zvezdara

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Kako bi omogućili svakom zainteresovanom da u najkraćem mogućem roku dobije bilo koju uslugu, koja se tiče funkcionisanja ili vodovodnog ili kanalizacionog sistema, vodoinstalateri Zvezdara se trude da u najkraćem mogućem roku pošto ih klijenti kontaktiraju izađu na teren. U principu je predviđeno vreme do izlaska na teren svega sat vremena od momenta kada dobiju poziv. 

Trebalo bi napomenuti da je obaveza svakog klijenta prilikom telefonskog kontakta da obavesti izabranog majstora o tome koji problem se dogodio u njegovom stambenom ili poslovnom objektu. Na osnovu tih informacija će izabrani vodoinstalater Zvezdara da obavesti klijenta o tome koliko će koštati izvršenje tih usluga. Isto tako je predviđeno da ga tom prilikom zainteresovano lice informiše i o tome kakva je njegova procena, a opet na osnovu informace od klijenta, o tome koliko dana bi trebalo da traje izvršenje predviđenih usluga. 

Međutim, ovde je vrlo važno da napomenemo da su u pitanju svakako okvirne procene, prosto zato što klijent informacije o svim tim detaljima može da dobije tek nakon što odabrani vodoinstalater Zvezdara bude izašao na teren i upoznao se sa stanjem predmetnog objekta. 

A neposredno pre nego što bude započeto izvršenje predviđenih usluga, biće potpisan i ugovor sa klijentom o pružanju tih usluga. Podrazumeva se da nakon što angažovani majstor bude završio sve predviđene obaveze, vezano za popravku ili ugradnju delova vodovodnog sistema, odnosno sanitarnih elemenata, klijent dobija i validan račun.

Koje usluge vrši vodoinstalater Zvezdara?


S obzirom na to da saradnju imamo isključivo sa proverenim majstorima, iza kojih je višegodišnje iskustvo, to slobodno možemo reći da svaki vodoinstalater Zvezdara vrši maksimalno profesionalno sve usluge koje su neophodne. 

Naravno da će klijent biti u obavezi da prilikom telefonskog kontakta svakoga od njih informiše o problemu sa kojim se suočio u konkretnom stambenom prostoru ili poslovnom, prosto zato da bi majstor bio obavešten. 

Dolazak majstora, odnose njegov izlazak na teren je besplatan, a sa tom informacijom će svaki klijent da bude na vreme i upoznat. Ono što je obaveza klijenta u tom slučaju jeste da plati naravno rad majstora, kao i materijal, koji će biti tom prilikom korišćen. Podrazumeva se da će svaki klijent da bude informisan o svim tim detaljima kada vodoinstalater Zvezdara bude izašao na teren i nakon što bude procenio u kakvom stanju je vodovodna, odnosno kanalizaciona mreža, te šta je potrebno da učini, kako bi konkretni problem otklonio u što kraćem roku. 

Što se usluga tiče, već smo napomenuli da su to zaista sve usluge, koje se tiču ne samo ugradnje elemenata vodovodnog sistema i sanitarnih elemenata, nego i svih vrsta popravki. A pritom mislimo kako na zaustavljanje curenja vode iz cevi ili bojlera, tako isto i na čišćenje kamenca u bojleru, ali i na zamenu grejača i na reparaciju, odnosno zamenu ventila. 

Podrazumeva se da će angažovani vodoinstalater Zvezdara po zahtevu klijenta da izvrši i zamenu ili postavljanje cevi u kupatilu ili kuhinji, zatim zamenu baterija, te popravku ili zamenu vodokotlića. Naravno da su ovi majstori specijalizovani i za popravku bidea, te za sprečavanje curenja oko wc šolje, kade ili tuš kabine.

Lavaboe će takođe osposobiti kada bude bilo potrebno, a specijalizovani su i za odgušenje kanalizacije, kao i za snimanje kanalizacionih cevi. 

U slučaju da je u pitanju renoviranje kupatila, vodoinstalater Zvezdara će izvršiti procenu svih radova, da obavestiti klijenta o tome što je potrebno nabaviti od materijala i uopšteno o detaljima u vezi sa uslugama, koje moraju biti izvršene, da bi kupatilo bilo potpuno renovirano.