Vodoinstalater Mirijevo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

U bilo kom trenutku da se u nekom prostoru dogodi problem sa funkcionisanjem kako vodovodnog, tako isto i kanalizacionog sistema, dostupan je izabrani vodoinstalater Mirijevo. 

Sve to naglašavamo zato što su na raspolaganju klijentima i hitne intervencije, što znači da će u najkraćem roku posle dobijenog poziva majstor da izađe na teren, a nevezano za to da li je u toku njegovo radno vreme ili ne. Podrazumeva se da su takođe hitne intervencije dostupne i subotom i nedeljom, odnosno u toku noći, ali za vreme državnih praznika. 

Naravno da je cenovnik drugačiji nego kada izabrani vodoinstalater Mirijevo konkretne usluge pruža u toku svog radnog vremena. Prethodno će svaki klijent da dobije precizne informacije o ceni, odnosno o materijalu koji je potrebno da bude korišćen, uzevši u obzir da on tom prilikom plaća kako materijal, tako isto i izvršenje određenih usluga, ali ne i izlazak na teren. Zapravo je potpuno besplatan izlazak majstora na teren, kojom prilikom će on da izvrši kompletnu procenu, te da odluči šta je potrebno da učini da bi osposobio vodovodni ili kanalizacioni sistem. Svakako da će klijent dobiti sve neophodne informacije na vreme, kao i račun nakon izvršenja određenih usluga. 

Dakle, najbitnije je da kada se javi nekakav problem vezano za rad ili vodovodnog ili kanalizacionog sistema u stanu ili kući, odnosno u okviru bilo koje fabrike, zatim u poslovnim prostorijama ili u nekom drugom objektu, klijent kontaktira odabranog majstora. Važno je da ga ukratko obavesti o tome koji se problem dogodio, kako bi izabrani vodoinstalater Mirijevo mogao da navede makar okvirnu procenu radova koje je potrebno izvršiti. Svakako da će biti naglašeno da nije u pitanju precizna procena, jer on precizne informacije može dati klijentu tek nakon što izađe na teren. A tom prilikom će se dogovoriti i o tome kada će majstor moći da poseti predmetni objekat, kako bi izvršio procenu.

Koje sve usluge nudi vodoinstalater Mirijevo?


Najjednostavnije bi bilo reći da sve ono što je potrebno izvršiti kako bi bilo vodovodni, bilo kanalizacioni sistem u nekom objektu funkcionisao bez ikakvih poteškoća, izabrani vodoinstalater Mirijevo će izvršiti. 

U usluge za koje specijalizovan, pored ostalog spada montaža i demontaža apsolutno svih sanitarnih elemenata. A to se odnosi kako na wc šolju, bide i lavabo, tako isto i na kadu i tuš kabinu, zatim na protočni ili standardni bojler, baterije i ostale elemente u kuhinji ili u kupatilu. 

Sem toga, dostupna je i usluga koja podrazumeva da će izabrani majstor u najkraćem mogućem roku da izvrši zamenu ventila. Ukoliko je potrebno, biće izvršena i reparacija ventila, ali i zamena vodovodnih cevi. 

Sanacija curenja cevi je još jedna od usluga koje po zahtevu klijenata može da izvrši odabrani vodoinstalater Mirijevo. 

Ukoliko bude došlo do poteškoća u funkcionisanju kanalizacionog sistema, klijentima je na raspolaganju odgušenje wc šolje, zatim odgušenje kanalizacije, odgušenje sudopere i snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama. Svakako da će majstor tek nakon što utvrdi u kakvom stanju se kanalizacioni sistem nalazi, te proceni u kom njegovom delu je došlo do zagušenja, odlučiti i da li će ta usluga biti izvršena ručno, odnosno uz primenu ručne sajle ili će to morati da bude izvršeno mašinski.