Ugradnja pisoara

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Pored toga što su brojni vodoinstalateri, odnosno vodoinstalaterski servisi specijalizovani za ugradnju svih uobičajenih sanitarnih elemenata, poput lavaboa, kade i tuš kabine, kao i wc šolje, na spisku usluga koje oni vrše po zahtevu nalazi se svakako i ugradnja pisoara. 

U principu je potpuno svejedno da li taj sanitarni element treba da bude ugrađen u nekom ugostiteljskom objektu ili u hotelu, pa čak i u stambenom objektu, te u bilo kom, jer vodoinstalateri imaju ne samo dovoljno iskustva, već i potrebno znanje, te svakako alate koje će tom prilikom koristiti. Zapravo isključivo od toga koliko pisoara je potrebno ugraditi u konkretni prostor, odnosno od toga koje zahteve ima klijent i kakav pisoar je u pitanju, te u kom stanju se nalaze vodovodne instalacije, će zavisiti i koliko će da traje ugradnja pisoara u konkretnom slučaju. Upravo to je ono što mnoge klijente zanima, ali vodoinstalateri ne vole da daju unapred tačne informacije o tome, prosto zato što se uvek može desiti nešto što će pružanje usluge odužiti. Ali, s obzirom na to da ovi majstori imaju dovoljno iskustva, nema nikakve sumnje da će oni rešiti svaki problem koji eventualno bude iskrsao tom prilikom. 

Brza ugradnja pisoara 


Pod pretpostavkom da je u konkretnom prostoru što se tiče vodovodnih instalacija sve u najboljem redu, te da klijent kupi pisoar koji odgovara konkretnom odvodu i sav materijal koji je potreban, ugradnja pisoara generalno ne bi trebalo dugo da traje. 

Ali će svakako vodoinstalater prvo da poseti određeni ugostiteljski objekat ili smeštajni, to jest poslovni ili bilo koji drugi u kome bi trebalo da bude ugrađen jedan ili više pisoara, kako bi procenio kao prvo u kakvom stanju se vodovodni sistem nalazi. Zatim je potrebno i da se on posavetuje sa klijentom oko toga koji model tog elementa bi bio najbolji za konkretni prostor, kako bi bez ikakvih problema protekla ugradnja pisoara u tom slučaju. 

Sav dodatni materijal koji će vodoinstalater tom prilikom koristiti potrebno je da klijent obezbedi na vreme. Podrazumeva se da će on biti obavešten o tome šta će majstor koristiti tokom postupka ugradnje tog sanitarnog elementa. A bude li se dogodilo na klijentu ta opcija ne odgovara, iako je ona manje - više uobičajena, on može zahtevati od majstora da sav materijal obezbedi i da tu uslugu uvrsti u ponudu. 

U svakom slučaju je predviđeno da pošto vodoinstalater bude posetio konkretni objekat bilo koje površine ili namene, te nakon što se upozna sa stanjem vodovodnih instalacija i zahtevima klijenta, pripremi ponudu. Naravno da se podrazumeva da će pre nego što započne ugradnja pisoara svaki klijent biti upoznat sa detaljima ponude, koju će morati da odobri, kako bi vodoinstalater mogao da počne sa radovima. 

U skladu sa zahtevima koje imaju klijenti, vodoinstalateri mogu da izvrše i sve druge usluge. Naravno da mogu da demontiraju stari pisoar i kasnije montiraju novi, a nakon što bude bilo završeno renoviranje kupatila, na primer. Na spisku usluga koje ovi stručnjaci pružaju nalazi se isto tako i ugradnja lavaboa, zatim ugradnja kade i tuš kabine, kao i ugradnja bidea. Podrazumeva se da može biti izvršena i zamena svih tih sanitarnih elemenata, ali i zamene i ugradnja wc šolje i vodokotlića, kao i montiranje bojlera, te zamena grejača i zamena ili reparacija ventila. 

Uz sve navedeno, vodoinstalateri po zahtevu klijenata mogu da izvrše i odgušenje kanalizacije. U pitanju je usluga koja se može svrstati u hitne intervencije, tako da vodoinstalateri odgušenje kanalizacije u bilo kom objektu vrše ne samo u toku svog radnog vremena, nego i van njega.