Ugradnja bidea

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Sanitarni element čije prednosti uviđa sve veći broj ljudi je i bide. Pored toga što je reč o elementu koji nije tako komplikovan za montažu, u pitanju je i vrlo značajan element za higijenu. 

Ranije to baš i nije bio slučaj u velikoj meri, tako da su bidei bili nepravedno zapostavljeni. Danas se sve više traži profesionalna ugradnja bidea, prosto zato što su mnogi uvideli kolike prednosti njegovo korišćenje može da ponudi. 

Renoviranje kupatila


Ukoliko ste u situaciji da renovirate kupatilo, u kome do sada niste imali prilike da koristite i bide, sada je pravi trenutak da razmislite i o tome. Naime, ugradnja bidea ne može da se svrsta u naročito komplikovane i skupe usluge, a nema nikakve sumnje da će svi ukućani imati prilike da uvide sve prednosti koje taj sanitarni element može da ponudi. 

Tim pre što će ta usluga biti obračunata u sklopu usluge renoviranja kupatila, pa nećete osetiti u finansijskom smislu gotovo nikakve poteškoće. 

Profesionalna ugradnja bidea


Da biste i vi i vaši ukućani mogli da počnete sa korišćenjem i tog sanitarnog elementa, važno je da odaberete koji vodoinstalater će biti angažovan, kako bi bila izvršena profesionalna ugradnja bidea.

Sledeće što je neophodno i posebno važno da učinite, jeste da tog majstora kontaktirate i da se sa njim dogovorite kada će biti u prilici da poseti konkretni objekat, a bez obzira da li je u pitanju stan ili kuća. 

Izuzetno je važno da majstor bude u prilici da sam objekat poseti i da proceni kao prvo da li je uopšte ugradnja bidea moguća u tom slučaju. Zatim će on na osnovu lične procene i biti u mogućnosti da predloži klijentu koji tip bidea bi trebalo da kupi, te da ga uputi u to koje sve dodatne komponente imaobavezu da pribavi.

Sve to je izuzetno značajno kako bi ugradnja bidea protekla bez ikakvih poteškoća. Očekuje se da se klijent i izabrani vodoinstalater usaglase i oko toga kada će ta usluga biti izvršena i oko svih potrebnih detalja.

Podrazumeva se da da bi trebalo tom prilikom da se dogovore i oko svih ostalih usluga, koje je planirano da izvrši vodoinstalater  utom objektu, a posebno ako je u pitanju renoviranje kupaltila. Naravno da će oni definisati ne samo da li je potrebno da bude izvršena i ugradnja wc šolje, tuš kabine i lavaboa, te ostalih sanitarnih elemenata, te da li je potrebno da prvo budu svi ti elementi demonitirani, pa nakon renoviranja kupatila ponovo montirani. 

Najbitnije je da i ugradnja bidea i svih ostalih sanitarnih elementa bude izvršena profesionalno i u najkraćem mogućem roku, kako bi se kupatilo u tom objektu osposobilo za korišćenje. Baš iz tog razloga će i vodonstalateri nastojati da izađu na teren što je moguće pre, kako bi se upoznali i sa stanjem samog kupatila i sa zahtevima klijenata, te da bi na osnovu toga mogli da se sa vlasnikom konkretnog prostora usaglase i formiraju zvaničnu ponudu.

Naravno da će pre početka radova svaki klijent da bude detaljno onformisan i o ceni i o tome koliko je planirano da traje ugradnja bidea, odnosno renoviranje kupatila, ali i o tome koji sve repromaterijal će biti u obavezi da pribavi. U dogovoru sa vodoinstalaterom, naravno, može biti omogućena i opcija da majstor obezbedi sav potreban dodatni materijal za ugradnju, te da i to bude uvršteno u zvaničnu ponudu.