Vodoinstalater za fizička i pravna lica

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Najbitnije je kažu ljudi koji se smatraju domaćinima imati dobrog majstora. Ne odnosi se to samo na vodoinstalatere i električare, nego i na sve ostale majstore. 

Upravo zato nije čudno što mnogi domaćini pažljivo biraju kog će vodoinstalatera dovesti u kuću, odnosno kog će električara pozvati ukoliko dođe do bilo kakvih problema u funkcionisanju elektroinstalacije u njihovom stanu ili kući. 

S obzirom na to da postoji vodoinstalater za fizička i pravna lica, to praktično niko ne bi trebalo da brine ukoliko dođe do poteškoća u funkcionisanju vodovodnog sistema u određenom objektu, odnosno ako dođe do zagušenja kanalizacije ili uopšteno do bilo kakvih problema sa funkcionisanjem kanalizacionog sistema. 

Hitne intervencije 


Ipak, ono što mnoge zanima, a što se smatra izuzetno značajnim jeste da svaki vodoinstalater za fizička i pravna lica među uslugama koje nudi vrši i hitne intervencije. Zapravo je to vrlo važno baš zbog toga što je neophodno u što kraćem roku osposobiti konkretni vodovodni ili kanalizacioni sistem za korišćenje. 

Iz tog razloga i ističemo da se hitne intervencije vrše po zahtevu klijenata kad god za tim postoji potreba. Da budemo precizni, naravno da u toku dana, to jest u toku radnog vremena svaki vodoinstalater po pozivu može da izađe na teren. Ali ako se neki problem sa funkcionisanjem kanalizacionog ili vodovodnog sistema u kući ili stanu, odnosno u bilo kom drugom prostoru dogodi nakon završenog radnog vremena, vodoinstalater za fizička i pravna lica je takođe dostupan. Praktično, od 0 do 24 je radno vreme takvih vodoinstalaterskih servisa, tako da će majstori izvršiti hitne intervencije i u toku radne sedmice, a nakon završenog radnog vremena, kao i u dane vikenda i za vreme bilo kog državnog praznika. 

Samim tim što su vodoinstalateri dostupni neprekidno, klijenti bi trebalo da budu rasterećeni, prosto zato što sve vrste popravki mogu da budu izvršene praktično kad god za tim postoji potreba. 

Koje usluge pruža vodoinstalater za fizička i pravna lica?


Uzevši u obzir da je izuzetno širok obim usluga koje će po zahtevu izvršiti vodoinstalater za fizička i pravna lica, to je teško nabrojati ih sve. 

Pored toga što ovi majstori mogu izaći na teren kada dođe do problema u funkcionisanju vodovodnog i kanalizacionog sistema uopšteno, oni su specijalizovani i za odgušenje kanalizacije. U skladu sa potrebama oni vrši snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama i kontrolno snimanje. Podrazumeva se da odgušenje kanalizacije može biti izvršeno ručno ili uz korišćenje specijalnih mašina, kada se vrši odgušenje kanalizacije pod pritiskom. Isto tako mogu izvršiti zamenu ventila na bojlerima, s tim što je svaki vodoinstalater za fizička i pravna lica specijalizovan i za demontažu bojlera i svih sanitarnih elemenata, te za njihovu kasniju montažu. 

Naravno da može da izvrši i popravku, ali i zamenu baterija, zatim podziđivanje kade, kao i zamenu ili reparaciju ventila, čišćenje bojlera od kamenca, a dostupna je i zamena zvona na vodokotliću i zamena plovka. 

Takođe se po zahtevu klijenata vrši zamena gume na wc šolji. Na spisku usluga koje po zahtevu klijenata može da izvrši svaki vodoinstalater za fizička i pravna lica nalazi se i čišćenje septičkih jama i njihova dezinfekcija. 

Da kažemo sve ovo jednostavnije, vodoinstalater je u stanju da izvrši sve neophodne popravke na vodovodnom i kanalizacionom sistemu, odnosno zamenu različitih njegovih delova, kao i odgušenje kanalizacije i uopšteno sve usluge koje imaju za cilj da oba ta sistema u bilo kom objektu besprekorno funkcionišu.