Vodoinstalater Banovo brdo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

U bilo koje doba dana ili noći, odnosno bez obzira na to da li je u pitanju neki radni dan ili vikend, te državni praznik, izabrani vodoinstalater Banovo brdo će izaći u najkraćem mogućem roku na teren i omogućiti klijentu da vodovodni i kanalizacioni sistem u njegovom objektu funkcioniše besprekorno. 

Napominjemo da su dostupne i hitne intervencije po zahtevu klijenata kad god je to potrebno. Naravno, cena tih usluga se razlikuje od uobičajenih vodoinstalaterskih usluga, koje će izabrani majstor da pruži u toku njegovog radnog vremena. Podrazumeva se da će svaki klijent blagovremeno da dobije informacije o tome koliko će ga koštati izvršenje konkretnih usluga, odnosno koliko je otprilike majstor procenio da će njihovo izvršenje trajati. 

Upravo iz tog razloga je vrlo važno da klijent kontaktira odabranog majstora putem telefona i uputi ga u detalje. Nakon što bude dobio konkretne informacije od vlasnika određenog stambenog ili poslovnog prostora, odabrani vodoinstalater Banovo brdo će ga informisati o tome u kom terminu će izaći na teren. 

Istakli bismo da se svaki majstor trudi da što je moguće pre poseti predmetni objekat, kako bi otklonio konkretni problem. Isto tako će tom prilikom obavestiti klijenta i o tome koliko procenjuje da će mu vremenski biti potrebno da izvrši konkretne usluge, a tek na licu mesta će klijent dobiti i sve precizne informacije. 

Svakako je vrlo važno da svako kome je potreban vodoinstalater Banovo brdo zna i to da se dolazak majstora na teren ne naplaćuje. Svaki klijent je u obavezi da plati naravno uslugu, koji će konkretni majstor da izvrši, a zatim i sav materijal koji će tom prilikom da koristi. Naravno da će na vreme biti obavešten o svim tim detaljima i da će za izvršene usluge, odnosno za utrošeni materijal da dobije račun.

Koje usluge pruža vodoinstalater Banovo brdo?


U principu, sve ono što je potrebno popraviti vezano za vodovodni ili kanalizacioni sistem kako u stanovima i kućama, tako isto i u poslovnim objektima, odnosno fabrikama i objektima različite namene će da izvrši vodoinstalater Banovo brdo. 

Pored ostalog, ovaj majstor je specijalizovan za zamenu i reparaciju ventila, ali može da izvrši i čišćenje bojlera od kamenca, kao i zamenu grejača na bojleru. 

Osim tih usluga, svaki vodoinstalater Banovo brdo je specijalizovani i za demontažu svih sanitarnih elemenata. Podrazumeva se da on kasnije može da izvrši i montažu novih elemenata, a što se obično radi kada klijent vrši renoviranje kupatila. 

Svakako da se zamena baterija nalazi na spisku usluga koje ovaj majstor vrši, kao i zamena protočnog i standardnog bojlera. 

Isto tako se na spisku usluga, koje ovi majstori izvršavaju po zahtevu klijenata nalazi i ugradnja sanitarnih elemenata, kao i zamena i montaža baterija, te ugradnja bojlera, tuš kabina i odgušenje kanalizacije. 

Podrazumeva se da će odabrani vodoinstalater Banovo brdo da po zahtevu klijenata izvrši i odčepljivanje wc šolje, zatim odgušenje lavaboa, a ako to bude bilo potrebno, klijentu će biti ponuđena i usluga koja se odnosi na snimanje vodovodnih i kanalizacionih instalacija mikro kamerama. U principu se radi o dijagnostičkoj usluzi, koja u velikoj meri majstorima olakšava celokupan postupak odčepljivanja ili popravke vodovodnih, odnosno kanalizacionih cevi.