Vodoinstalater Braće Jerković

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Usluge koje u toku radnog vremena pruža izabrani vodoinstalater Braće Jerković su dostupne i kao hitne intervencije, a nakon njegovog završenog radnog vremena. 

Stvar je u tome da je ovaj majstor na raspolaganju zainteresovanim klijentima u momentima kada je to potrebno. A to znači da konkretne usluge mogu biti izvršene i van radnog vremena, odnosno u toku noći najpre. Zatim, hitne intervencije mogu biti izvršene i subotom i nedeljom, odnosno kad god je bilo koji državni praznik. 

Najbitnije je da svi koji su zainteresovani znaju da je vrlo važno prvo da kontaktiraju putem telefona izabranog majstora i obaveste ga o tome koji se problem dogodio u konkretnom prostoru. Isključivo na osnovu informacija koje će dobiti od klijenta, izabrani vodoinstalater Braće Jerković će ga informisati o tome kako on procenjuje celokupnu situaciju, u smislu da će okvirno navesti koliko će izvršenje konkretne usluge koštati i koliki bi bio otprilike rok za njeno izvršenje. 

Vrlo je važno da istaknemo informaciju da je u pitanju okvirna procena ovog majstora. A da bi bilo koji klijent mogao precizno da bude informisan o svim ovim detaljima, neophodno je da odabrani vodoinstalater Braće Jerković izađe na teren.

Izlazak na teren ne podleže naplati, ali naplati svakako podleže izvršena usluga i materijal koji će majstor da utroši, kako bi tu uslugu ili više njih, u zavisnosti od stanja samog sistema, izvršio. Svaki će klijent na vreme da dobije informaciju o tim detaljima, kao što će dobiti i račun posle izvršene usluge, na kome će biti navedena cena i za samu uslugu i za utrošeni materijal. 

Podrazumeva se da će odabrani vodoinstalater Braće Jerković što je moguće pre posle poziva da izađe na teren. 

Tek nakon što to učini i proceni celokupnu situaciju, on će moći da obavesti klijenta o ceni usluge, te o tome koliko smatra da će mu biti vremena potrebno da je izvrši. Može se desiti da majstor tom prilikom proceni da ne može istog momenta da reaguje, tako da će se dogovoriti sa klijentom o tome kada može da izvrši konkretnu uslugu. Nema sumnje, da će svaki vodoinstalater Braće Jerković nastojati da što je moguće pre pomogne klijentu da iskrsli problem reši.

Za koje usluge je vodoinstalater Braće Jerković specijalizovan?


Neće biti preterano ako navedemo da vodoinstalater Braće Jerković može da izvrši apsolutno sve usluge, koje će pomoći konkretnom vodovodnom ili kanalizacionom sistemu u određenom prostoru da funkcioniše bez ikakvih poteškoća. 

Pritom najpre mislimo na sve vrste popravki, kao što je na primer popravka ventila, ali isto tako i njihova reparacija ili zamena, zatim zamena grejača na bojleru, te popravka ili zamena baterija. 

Kada neko bude renovirao kupatilo, može angažovati ovog majstora ne samo za demontažu starih sanitarnih elemenata, nego i za kasniju montažu novih. U tom slučaju će po potrebi i zahtevu klijenata izabrani vodoinstalater Braće Jerković da izvrši i zamenu svih cevi u kupatilu. 

Dobro je napomenuti i to da se odgušenje kanalizacije i snimanje kanalizacionog sistema specijalnim mikro kamerama takođe može zahtevati od ovog majstora.

Naravno da konkretna usluga može biti izvršena ručno ili uz korišćenje specijalnih mašina, odnosno vozila za mašinsko odgušenje kanalizacije. Baš zato što postoje te dve opcije, odabrani vodoinstalater Braće Jerković mora prvo da izađe na teren, te da donese odluku na osnovu procene stanja da li je bolje da izvrši tu uslugu na jedan ili na drugi način.