Vodoinstalater Medaković

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

I u toku radnog vremena, ali isto tako i u toku noći, odnosno subotom i nedeljom ili za vreme bilo kog državnog praznika će izabrani vodoinstalater Medaković da omogući klijentima izvršenje željenih usluga. Poznato je da se problemi u kući, stanu, poslovnim prostorijama ili bilo kom drugom objektu kako sa vodovodnim i kanalizacionim sistemom, tako isto i sa strujom obično događaju baš kada im nije vreme. Ali upravo iz tog razloga su dostupne hitne intervencije kad god je to klijentima potrebno. 

Nije zgoreg da napomenemo i to da se tom prilikom primenjuje drugačiji cenovnik od onoga, koji se primenjuje u toku radnog vremena. Naravno podrazumeva da će svaki klijent da dobije potrebne informacije o tome. 

Najbitnije je da kada se javi neki problem, klijent kontaktira putem telefona izabranog majstora. Tada je vrlo važno da ga ukratko obavesti o tome šta se dogodilo u konkretnom prostoru, kako bi on mogao da iznese samo okvirnu procenu usluge koju je potrebno izvršiti. Naravno da će tom prilikom odabrani vodoinstalater Medaković da informiše klijenta i o tome koliko smatra da će mu vremena biti potrebno za izvršenje te usluge i koliko će ona okvirno da košta. 

Međutim, da bi klijent mogao da dobije precizne informacije o svemu tome, majstor mora da obiđe predmetni objekat. Prilikom telefonskog razgovora oni će se dogovoriti u kom terminu će posetiti taj objekat, s tim što moramo naglasiti da svaki vodoinstalater Medaković nastoji da u što kraćem roku posle dobijenog poziva izađe na teren. 

Svakako se izlazak majstora na teren ne naplaćuje. A klijenti su u obavezi tom prilikom da posle izvršene usluge plate prema dobijenom računu, ali je njihova obaveza takođe da plate i sav materijal koji majstor tom prilikom utroši. 

Na osnovu uvida u stanje na terenu, odabrani vodoinstalater Medaković će proceniti da li je moguće da odmah otkloni konkretni kvar ili će to morati da učini kasnije.

Koje usluge pruža vodoinstalater Medaković?


Uz hitne intervencije, koje podrazumevaju obično odgušenje kanalizacije, zatim zamenu ventila ili njihovu reparaciju, na primer, vodoinstalater Medaković je specijalizovan i za mnoge druge usluge. 

Između ostalog, može biti angažovan za zamenu sigurnosnog ventila na bojleru, odnosno za zamenu zaštitnog termostata na bojleru, a na spisku usluga koje pruža nalazi se i demontaža i montaža bojlera, ali i svih ostalih sanitarnih elemenata. 

I popravka baterije, odnosno njena zamena takođe može po zahtevu da bude izvršena, ali i demontaža wc šolje, potom umivaonika, bidea ili vodokotlića, pa čak i podziđivanje kade. 

Naravno da je svaki vodoinstalater Medaković specijalizovan i za usluge koje su vezane za odgušenje kanalizacije. Isključivo na osnovu toga u kakvom stanju se ceo sistem nalazi, odnosno gde je došlo do začepljenja, on će proceniti da li je bolje da izvrši mašinsko ili ručno odgušenje kanalizacije. Sem toga, dostupno je i odgušenje wc šolje, kao i odgušenje slivnika,  te odgušenje vertikale ili horizontale, odnosno mnoge druge usluge koje se tiču kanalizacionog sistema i njegovog funkcionisanja.

Ukoliko je došlo do kvara na bojleru, vodoinstalater Medaković može da izvrši kako zamenu grejača, tako isto i zamenu termostata, pa čak i zamenu bojlera. A to se odnosi i na standardni kupatilski bojler i na protočni, koji se najčešće ugrađuje u kuhinji. 

Ako to bude bilo potrebno, odnosno kada se u nekom objektu renovira kupatilo, angažovani majstor može da izvrši i demontažu svih sanitarnih elemenata, te da nakon celokupnog renoviranja izvrši i montažu novih elemenata.