Vodoinstalater Bežanijska kosa

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Svaki čovek je makar jednom u životu doživeo da se dogodi neki problem u njegovom stanu ili kući onda kada nisu na raspolaganju majstori. Obično je to u toku državnih praznika ili u dane vikenda, odnosno noću. Međutim, baš zato bi trebalo svako da zna da je vodoinstalater Bežanijska kosa praktično neprekidno dostupan. 

Stvar je u tome da se klijentima nude i hitne intervencije po pozivu i potrebi. Da budemo precizni, nakon završenog radnog vremena ovaj majstor će svakako izaći u susret klijentima, kad god je to potrebno. Naravno, s obzirom na to da su u pitanju hitne intervencije, te usluge se naplaćuju prema drugačijem cenovniku od onih, koje se vrše u toku radnog vremena. 

Najbitnije je u toj situaciji da klijent uspostavi telefonski kontakt što je moguće pre sa izabranim majstorom i da ga obavesti o tome koji se problem dogodio u određenom prostoru, bilo da je on vezan za funkcionisanje vodovodnog, bilo kanalizacionog sistema. 

U svakom slučaju će izabrani vodoinstalater Bežanijska kosa da se potrudi da prvo uopšteno informiše klijenta o tome koliko smatra da će izvršenje te usluge koštati, a zatim i takođe okvirno da ga obavesti o tome koliko procenjuje da će mu biti potrebno vremena da tu uslugu izvrši. 

Svakako će biti naglašeno da je u pitanju samo okvirna procena, jer je neophodno da izabrani majstor izađe na teren i samostalno proceni o kom problemu se radi, odnosno da donese odluku o tome koju uslugu bi trebalo da izvrši i u kom vremenskom roku, te svakako da ga obavesti koliko će ona koštati. 

Važno je da svako ko je zainteresovan za usluge ovog majstora zna i to da se dolazak vodoinstalatera na željenu adresu ne naplaćuje. 

Od svakog klijenta se očekuje da plati kao prvo pruženu uslugu, a kao drugo sav materijal koji će tom prilikom vodoinstalater Bežanijska kosa da utroši. Naravno da se podrazumeva da će majstor obavestiti klijenta blagovremeno o svim tim detaljima i posle pružene usluge mu izdati račun.

Koje usluge pruža vodoinstalater Bežanijska kosa?


Ne mora ovaj majstor biti angažovan samo kada je potrebno da budu izvršena određene popravke, uzevši u obzir da je vodoinstalater Bežanijska kosa takođe specijalizovan i za demontažu svih sanitarnih uređaja, ali i za njihovu kasniju montažu, što se obično primenjuje prilikom renoviranja kupatila. 

Zamena baterija, kao i zamena i reparacija ventila, te zamena i popravka cevi se takođe nalaze na spisku usluga, koje po zahtevu klijenata ovaj majstor može da izvrši. 

Ne treba zaboraviti ni odgušenje kanalizacije, što je takođe usluga, koju će po zahtevu izvršiti svaki vodoinstalater Bežanijska kosa. Sem toga, na osnovu procenjenog stanja na terenu će majstor odlučiti da li je bolje da ta usluga bude izvršena uz primenu ručne sajle ili uz primenu odgovarajućih mašina. 

Takođe, ako to bude bilo potrebno, preporučiće i uslugu koja podrazumeva snimanje kanalizacionih cevi mikro kamerama. U većini slučajeva se ta usluga preporučuje kada izabrani vodoinstalater ne uspeva tako lako da proceni gde je došlo do začepljenja, odnosno kada ne bude bio u prilici da izvrši odgušenje kanalizacije onako kako je propisano. Upravo ta će usluga njemu pomoći da detektuje gde je došlo do začepljenja, ali se ona primenjuje i kada postoji oštećenje cevi, a radi bolje dijagnostike. 

Sve vrste popravki na bojlerima, bilo protočnim, bilo klasičnim će izvršiti ovaj majstor. Isto tako, on može biti angažovan i kada je potrebno da bude izvršena zamena baterija, ali i sve ostale usluge koje utiču na nesmetano funkcionisanje kako vodovodnog sistema u određenom stambenom ili poslovnom objektu, tako isto i kanalizacionog.