Vodoinstalater Dedinje

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Ne samo da će izabrani majstor pomoći klijentu da otkloni različite probleme vezano za rad kako vodovodnog sistema, tako isto i kanalizacionog, nego će izabrani vodoinstalater Dedinje izvršiti po potrebi i hitne intervencije. 

Naime, usluge za koje je ovaj majstor specijalizovan svakako on vrši u toku radnog vremena. Međutim, ako to nekome bude bilo potrebno, on može izaći na teren i van radnog vremena, odnosno u toku noći. Podrazumeva se takođe da odabrani vodoinstalater Dedinje može hitne intervencije da vrši i subotom i nedeljom, ali isto tako i kada je bilo koji državni praznik. 

Ono što klijenti moraju znati jeste da se kod hitnih intervencija svakako primenjuje drugačiji cenovnik, koji je obično za nijansu viši nego kada se konkretne vodoinstalaterske usluge vrše u toku radnog vremena ovog majstora. Da ne bi bilo nikakve zabune, svaki klijent će pre biti informisan o ovom detalju, kao što će nakon što budu izvršene konkretne vodoinstalaterske usluge dobiti i propisani račun. 

Na teret svakog klijenta pada plaćanje izvršenih usluga, kao i plaćanje svog utrošenog materijala za njihovo izvršenje. Međutim, klijent će biti informisan o tome da vodoinstalater Dedinje izlazak ne naplaćuje. 

A uopšteno govoreći, izlazak na teren je izuzetno značajan u ovom slučaju, prosto zato što majstor mora lično da se uveri u stanje kako vodovodnog sistema u poslovnom ili stambenom objektu, tako isto i kanalizacionog. 

U principu će svaki vodoinstalater Dedinje klijentu moći da pruži samo orijentacionu procenu radova kada budu kontaktirali prvi put, odnosno preko telefona.

Upravo zato i jeste vrlo značajno da majstor izađe na teren, odnosno da stekne jasan uvid u stanje vodovodnih cevi i celokupnog sistema, odnosno kanalizacionog. Tek posle toga će on, zapravo biti u mogućnosti da klijentu pruži i preciznije informacije ne samo o tome koliko će koštati konkretne vodoinstalaterske usluge, nego isto tako i o tome koliko on smatra da će mu biti potrebno vremena da ih izvrši.

Koje usluge može da izvrši vodoinstalater Dedinje?


Isključivo u zavisnosti od toga koji problem se dogodio u konkretnom prostoru, a vezano za funkcionisanje ne samo vodovodnog sistema, nego i kanalizacionog, vodoinstalater Dedinje će preporučiti klijentu koje usluge bi trebalo da budu izvršene. 

Slobodno možemo reći da je on specijalizovan za apsolutno sve vodoinstalaterske usluge. 

Najpre može da bude izvršena po zahtevu klijenata zamena baterija, potom zamena lavaboa, odnosno zamena wc šolje i uopšteno demontaža sanitarnih elemenata, te njihova kasnije montaža. U većini slučajeva se te usluge zahtevaju kada se u određenom objektu vrši renoviranje kupatila. 

Sa druge strane, ukoliko dođe do, na primer curenja iz cevi, odabrani vodoinstalater Dedinje će izaći na teren i utvrditi da li je potrebno da bude izvršena zamena ili reparacija ventila, odnosno da nije možda neophodno da bude izvršena zamena dela cevi ili svih cevi u kupatilu ili kuhinji. 

Isto tako je ovaj majstor specijalizovan i za mnoge druge usluge. U njih spada zamena ventila na bojleru, zatim grejača i termostata, kao i zamena plovka na vodokotliću. Ukoliko to bude bilo potrebno, može da bude izvršeno i čišćenje bojlera od kamenca, kao i podziđivanje kade, te zamena i ugradnja protočnog i standardnog bojlera. 

Pored svih pomenutih usluga, odabrani vodoinstalater Dedinje po zahtevu klijenata može da izvrši i odgušenje kanalizacije. U principu se to odnosi kako na odgušenje wc šolje i lavaboa, tako isto i na odgušenje horizontala i vertikala u zgradama, odnosno na otčepljenje sudopere. 

Konkretne usluge odabrani majstor vrši ručno ili mašinski. Odabir odgovarajuće usluge isključivo zavisi od procene samog majstora o nivou zagušenja.