Pomeranje cevi zbog izmeštanja kuhinje

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Vodovodne instalacije, se i te kako moraju dobro isplanirati pre bilo kakve adaptacije prostora. Verovatno i sami znate da vodovodne cevi nije moguće postaviti bilo gde, nego tamo gde ima priključak za vodu. ista stvar važi i za kupatilo, kod montaže veš mašine i svih aparata i instalacija, kojima je potrebna voda, da bi radile. 


Ukoliko radite adaptaciju i birate novu kuhinju i njeno mesto, prvo bi trebalo da se konsultujete sa profesionalnim vodoinstalaterima, koji moraju da izažu na teren i da pogledaju raspored svih instalacija i cevi. Svakako da kuhinja ne može da se postavi bilo gde u kući ili stanu, a njeno premeštanje, nije samo vezano za pomeranje elemenata već i povezivanje sudopere, sudo mašine i drugih važnih stvari, kojima je potreban priključak za vodu.


Zato nikada ne radite adaptaciju sami, već pozovite vodoinstalatera, koji će vam objasniti da li cevi mogu da se izmeste i na koji način. Ovo je svakako malo veća intervencija ali je jako važna, kako bi sve u vašem domu dobro funkcionisalo Sigurno ne želite da postavite cevi i onda shvatite da su one napukle i lošeg kvaliteta. Baš zato je njihov kavlitet i te kako važan, ako ne želite havariju u kuhinji.


Za instalaciju, planiranje i premeštanje cevi, zaduženi su uglavnom ovlašćeni vodoinstalaterski servisi, koje bi trebalo da izaberete sa velikom pažnjom.


Premeštanje cevi, nije intervencija koja se radi za nekoliko sati, pa je potrebno da imate poverenja u vaše majstore i da budete strpljivi. Obavezno pre pravljenja kuhinje proverite da li ona može da bude na mestu, na kome ste isplanirali da ubuduće stoji. Kuhinje po meri, se prave za neko namensko mesto, tako da stanu od ivice do ivice, pa je važno da znate da li je to mesto pogodno za kuhinju. Obavezno nakon premeštanja cevi, uzmite račun i garanciju.