Šta kada je česma prevruća?

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Sa vodom se dešavaju razni problemi, pa tako i česma može da postane prevruća. Bojleri su uređaji koji rade i na struju i na vodu, i zbog toga u njihovom popravljanju učestvuju i vodoinstalateri i eletričari. Srećom, naši timovi su sastavljeni od majstora i jednog i drugog profila, pa se možete u potpunosti osloniti na nas.

Ako smatrate da se radi o intervenciji koja ne može da čeka, javite se i bićemo na vašoj adresi u roku od sat vremena od kada ste uputili poziv. Ta intervencija je hitna, i naplaćuje se nešto više u odnosu na redovne, ali imajte u vidu da hitan dolazak na teren i lice mesta, može da spreči dalje kvarove i štetu koju bi oni mogli da proizvodu.

Ukoliko ništa nije hitno, majstori će doći onda kada to vama odgovara. To može da bude u bilo koje vreme, jer su majstori dostupni tokom vikenda, van radnog vremena koje se smatra uobičajenim, preko praznika, godišnjih odmora i slično.

Specijalna vozila, profesionalna oprema i alat, a pre svega znanje i iskustvo dugo preko dvadeset godina, najbolje su preporuke.