Zamena slivnog dela kade

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Veoma je važno da kada bude funkcionalna ali i lepa. Ukoliko već decenijama imate kadu koja je malo oštećena i pohabana, ali više ne možete da je koristite zbog zapeklih delova, neophodno je da naši stručni vodoinstalateri izađu na teren i provere da li je kada oštećena i da li je funkcionalna.  Na prvom mestu kada bi trebalo da bude upotrebljiva a to znači da ne bude zapušena da slivnik bude prohodan kao i svi delovi unutra odvoda. Voda kojom se kupate bi trebalo bez zadržavanja da prolazi kroz slivni deo. Ukoliko se voda zadržava znači da je u nekom delu došlo do zagušenja i da je slivni deo zagušen.

Zamena slivnog dela, bi trebalo da vam bude prioritet, pre ulepšavanja odnosno silikoniranja i krpljenja kade. Slivni deo se može veoma lako zameniti ali je potrebno uraditi priremu.

Vodoinstalater će izvaditi stari slivni deo adekvatnim alatom, očistiti prostor i postaviti novi slivni deo.

Ukoliko vam u toku ove intervencije budu potrebni rezervni delovi ili se ispostavi da model nije odgovarajući, naši vodoinstalateri će nabaviti sve potrebne delove za vas. Uz njih ćete dobiti račun i garanciju, a nakon demontiranja slivnog dela, vodoinstalaaer će postaviti novi deo.

Veoma važno je da pre bilo kakve intervencije, pa i popravke kade morate zavrnuti glavni ventil, kako u toku popravke ne bi došlo do poplave.

Nakon zamene slivnog dela, možete preći na farbanje ili silikoniranje kade.

Za popravku kade, možete pozvati naš vodoinstalaterski servis i radnim danima i praznicima. Naši telefoni su otvoreni 24 sata dnevno, posebno za hitne intervencije.