Kada se slavina pomera ka vrućoj vodi slabi mlaz

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Kada se slavina pomera ka vrućoj vodi i tom prilikom mlaz vode je sve slabiji i slabiji, trebalo bi da isključite sve uzroke zbog kojih se to dešava.

Pritisak vode u domaćinstvu, zgradi ili kući može biti glavni razlog za to. Pritisak vode može biti trenutno slab i to ne mora imati veze sa Vašim objektom. Pritisak može biti stalno slab ali to u ovom slučaju može imati veze sa zapušenim cevima oštećenim ventiom ili snabdevanjem vodom, pa je potrebno da utvrdite tačne uzroke kako biste ih lakše i brže uklonili.

Proverite ventile za toplu vodu, jer to može biti uzrok problema sa ventilom za toplu vodu. Zatvoren ventil delimično ili totalno može uticati na smanjen mlaz odnosno smanjenje protoka voode 

Jedna od čestih pojava problem koji izaziva više problema može biti nakupljen kamenac. Kamenac može biti ometač za pravilan protok vode, zato će vam biti potrebni vodoinstalateri koji će pogledati bojler i proveriti da li je kamenac uzrok slabijeg mlaza vode.

U slučaju da imate električni bojler, problemi sa  termo-senzorom mogu uticati na zagrevanje vode. To može rezultirati slabim mlazom. Ako niste vešti u popravci električnih aparata, preporučljivo je pozvati naše vodoinstalatere.

Naši vodoinstalateri će izaći na teren, bilo gde u Beogradu, odmah po vašem pozivu. Naš servis radi 24 sata/7 dana u nedelji i može vam ponuditi sjajne cene i veliki spektar usluga. U našem timu rade stručni vodoinstalateri koji imaju licencu i veoma bogato iskustvo.