Postavljanje tuš kabine

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Postavljanje tuš kabine trebalo bi da bude jednostavno, kada to rade naši obučeni vodoinstalateri. Ipak, potrebno je i puno znanja i dobra priprema kao i kvalitetna tuš kabina. Tuš kabine se razlikuju, jer postoje one već gotove koje možete kupiti u salonima za kupatilsku opremu i potrebno je samo da montiraju i povežu na odvode, a postoje i zidane tuš kabine, na koje se montira paravan staklo, ili samo paravan staklo koje se montira i pravi u potrebnim dimenzijama.

Veliki broj vodoinstalatera savetuje vam da ipak razmislite o zidanoj tuš kabini, umesto kupovne, jer se u praksi pokazalo da se one često odlepe, zbog loše montaže i lepka koji popusti nakon vremena, pa za posledicu imamo poplave u kupatilu.

Ipak za postavljanje i povezivanje tuš kabine, pozovite naše vodoinstalatere, koji rade sa kvalitetnim materijalima, i koji će na adekvatan način povezati tuš kabinu, tako da tuš kabina nigde ne curi i nema izlivanja.

Ukoliko vam je potreban savet koji model da izaberete i da li da se opredelite za ugradnu tuš kabinu ili onu koja se zida, pozovite nas

Tu smo za sve vaše usluge, od saveta do odabira i kupovine rezervnih delova do montaže sanitarija i zamene delova.

Jedan smo od najkompletnijih servisa u Beogradu sa timom vodoinstalatera koji rade već 30 godina na terenu. Uz to nas možete pozvati za sve vodoinstalaterske usluge, za koje ćete uvek dobiti račun i garanciju.

Hitna služba je nešto što nemaju baš svi servisi a našim klijetima je jako važan, jer u hitnim situacijama važno je domah rešiti problem, kako ne bi došlo do veće štete.