Krpljenje rupe u kadi

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Rupa u kadi nije samo estetski problem, već vam može pokvariti i samo kupanje. Ukoliko je rupa u kadi većeg prečnika, može doi i do ozbiljnih poplava. U svakom slučaju kada primetite rupu na kadi, porebno je da je što pre sanirate, kako zbog estetskih, tako i zbog funkcionalnoh razloga. Rupe i oštećenja na kadi, nastaju od starosti, korišćenja kade i fizičkih oštećenja.

Preporučujemo da za ovu intervencije ipak pozovete majstora za krpljenje rupa na kadi, koji će pre svega napraviti dobru pripemu kade i površine. Pre svega potrebno je očistiti prašinu, prljavštinu sa dela gde je nastala rupa, kako bi moglo da se radi sa materijalima i kako se materijali ne bi odvojili.

Za popunjavanje rupe u kadi koriste se specjalizovane reparaturne mase ili eopksidna smola. Ove materijale vodoinstalateri često nabavalju u prodavnicama građevinskog materijala. Nakon što se rupa u kadi popuni, potrebno je uraditi brušenje i poliranje.

Nakon brušenja i poliranja sledi završni sloj koji štiti kadu od daljih oštećenja.

Iako ovaj proces deluje jednosavno, preporučujemo da ipak angažujete stručnjake, kako vam se ne bi desilo da nakon popravke kada i dalje pušta vodu,a vi i dalje budete nezadvoljni. Oštećenje kade može dovesti do još većih oštećenja, zato preporučujemo da ovu intervenciju uradite što pre.

Ukoliko ne znate koga da angažujete, obratite se našem servisu, koji vam je na raspolaganju 2 sata dnevno/7 dana u nedelji.