Odvaljen deo vodokotlića gde se pušta voda

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Vodokotlić često može pretrpeti oštećenja, zbog česte upotrebe i povlačenja dela koji pušta vodu. Baš taj deo najviše strada, a kada se pokvari povlačenje vode više nije moguće, zbog čega imate poteškoća da puštate vodu nakon upotrebe. Sve ovo može da vas poprilično iznervira, pa je potreno da pozovete vodoinstalatera, da utvrdi zbog čega se voda ne može puštati i ako voda curi u vodokotliću onda kada vam nije potrebno, to za sobom povlači još problema u vidu veće potrošnje vode i veće buke.

Odvaljen deo vodokotlića gde se pušta voda

Zato pozovite vodoinstalatera da bi ustanovio da li su kazanče i plovak na svom mestu i kako bi trebalo da rade. Najčešće je potrebno zameniti neki od oštećenh delova, ali pre svake popravke, mora se zavrnuti glavni ventil, kako ne bi došlo do poplave.

Ponekad je potrebno zameniti crevo, ponekad ventil, a ponekad ceo vodokotlić. Kada je vodokotlić u pitanju često se javljaju čest kvarovi, kao kada pukne poluga ili taster vodokotlića ili ne dihtuje guma na spoju između zvona, a takođe je moguće i da  vodokotlić propadne ako je straiji model u pitanju, jer su oni često limeni pa propadnu tokom vremena.

Kako ne biste gubili vreme na razmišljanje, pozovite naš servis i zakažite intervenciju. Najbolje rešenje je da ne čekate, jer nećete moći da koristite vodokotlić, zbog čega bi mogli da nastanu i neprijatni mirisi u kupatilu.

Naš majstori će zameniti sve potrebne delove i uraditi poravku vodokotlića.

Veoma je važno da se vodokotlić testira nakon popravke, kako bi se proverilo da li ima curenja ili da li sve funkcioniše kako treba.