Demontaža stare i montaža nove vodovodne instalacije

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Ukoliko se radi kompletna vodovodna instalacija u objektu to znači da je u toku adaptacija celog objekta a montaža nove vodovodne instalacije je jedan od najvažnijih koraka. Veoma je važno da plan postavke vodovodne instalacije radi profesionalno lice odnosno profesionalni vodoinstalater, kako zbog loše vodovodne instalacije ne biste imali problema u budućnosti.

Na žalost svedoci smo da kada je vodovodna instalacija loše urađena, da sve faze adaptacije kupatila i kuhinje moraju da se ruse i grade ponovo. To znači da ćete morati da obijate keramičke pločice i sve slojeve koji dolaze preko vodovodne instalacije, kako ne bi doživeli poplavu i vlagu u zidovima.

Kada se uradi jasan i pravilan raspored vodovodne instalacije, potrebno je razmišljati i o kvalitetu cevi koje se ugrađuju. Nekada su se ugrađivale metalne cevi sklone koroziji, a danas su one presvučene plastičnim slojem.

Kako ne bi imali probelma sa protokom vode i instalacijom i ne biste morali da ponovo radite sve faze adaptacije kupatila, preporučujemo da angažujete naš profesionalni vodoinstalaterski servis, koji svoje usluge obavlja temeljno i precizno.

Demontaža stare vodovodne instalacije se radu u veoma starim objektima ili kada se proda objekat i u njega uđu novi vlasnici. Demontaža stare vodovodne instalacije i montaža nove, je nešto komplikovanija procedura i može trajati i do nekoliko dana, kako bi sve proteklo kako treba.

Zato je osnova svakog kupatila i kuhinje najvažnija, da ne bi došlo do pucanja cevi i curenja vode. Pozovite naše vodoinstalatere i budite sigurni uz račun i garanciju koju dajemo svakom klijentu.