Cevi vlaže na rozetni

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

U slučaju da primetite da su cevi vlažne na bilo kom delu, pa i na rozetni i na poklopcima, znajte da to nije nešto što bi trebalo da se događa. Posebno je važno da obratite pažnju na oštećenja na cevima, koja mogu biti pogubna i dovesti do pucanja cevi i izlivanja velike količine vode i poplave u vašem stanu.

Uzrok vlaženja cevi, može biti i u koroziji odnosno procesu koji vremenom nastaje kada cev dođe u kontakt sa vodom. Korozija dovodi do propadanja cevi i one tada postaju lomljive i počinju da propuštaju vodu.

U slučaju da ste primetili vlagu na zidu blizu kupatila, znajte da je potrebna zamena cevi. Ukoliko niste sigurni da li je stvar alarmantna i da li bi trebalo da reagujete, potrebno je da pozovete vodoinstalatera. Izaberite najbolje stručnjake iz našeg vodoinstalaterskog servisa, koji mogu da urade baš sve usluge koje su vam potrebne. Zamena cevi je nešto što često radimo, ali i kompletno planiranje vodovodne instalacije prilikom adaptacije. U nekom trenutku, potrebno je potpuno proveriti cevi i zameniti one koje su dotrajale, kako se voda ne bi polako slivala na zidove i tako vremenom pravila sve veću štetu, u vidu vlage na zidu i buđi.

Danas možemo mnogo efikasnije pronaći tačna mesta gde cevi propuštaju ili je došlo do zagušenja kao i u kakvom su stanju cevi. To postižemo savremenim kamerama za snimanje evi koje nam daju tačnu i preciznu informaciju o mesto zagušenja i oštećenja cevi. Na taj način možemo biti mnogo efikasniji nego pre deset godina i brže rešiti problem.