Popravka ručke za povlačenje na starom kazančetu

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Vodokotlić često ume da se pokvari, baš onda kada ne treba. Znamo da svaki vodokotlić ima ručku koja vam pomaže da povučete vodu.

Ručka za povlačenje, obično je zakačena za konopac, a kod novijih modela postoji ručka koja se pritisna, kako bi se voda pustila,ali i oni najnoviji modeli ugradnih vodokotliča gde imate manje i veće dugme koje pritisnete za puštanje vode, a čiji se mehanizam malo drugačije popravlja nego kod standardnih vodokotlića.

Kao što znamo ručka za povlačenje može da se pokvari, ako je ne koristimo pravilno.

Najčešće mala deca umeju da se igraju sa tim, pa mogu da dohvate ručku i stalnim povlačenjem da je pokvare, zbog čega se može pojaviti problem, da voda odmiče, čak i kada ne povlačimo vodu, što dovodi do troška vode i do povećanog računa za vodu, a može i dovesti do toga da voda ne može da prođe, te da vodu ne možemo da pustimo.

Za bilo koji problem, važno je da kontaktiramo ovlašćenog vodoinstalatera i da zakažemo popravku ili zamenu ručke za povlačenje. Ukoliko je u pitanju stariji model, vodoinstalater će zameniti ručku, nakon čega bi ponovo sve trebalo da bude u redu.

Nije neophodno da znate koji model Vam je potreban, važno je da pozovete vodoinstalatera, a on će već sam znati, koji model bi trebalo da nabavi.

U skladu sa tim, kada ponovo vodokotlić bude u funkciji, trebalo bi da dobijete i račun i garanciju, što će vam značiti naredni put, kada vam ponovo bude potrebna popravka vodokotlića.

Vodoinstalater rešava sve vrste problema, od curenja kazančeta, do oštećenja vodokotlića, do poplave izazvane izlivanjem vode, do toga da voda ne može da se pusti.

Zato curenje vode iz vodokotlića ali i problem sa ručkom, može se rešiti veoma jednostavno, a time možete i utedeti vodu, tako da se ona na rasipa uzalud.