Pucanje radijatorske cevi

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Pucanje radijatora ili samo cevi, moguće je kod svakog tipa radijatora. To se može desiti od promene pritiska ili od nakvalitenih materijala. Postoji nekliko vrsta radijatora, od aluminijuma, gipsani ili norveški radijatori, ali je vema važno da znate da postoji opasnost od pucanja. U slučaju da primetite neke naprsline na radijatoru, obavezno pozovite vodoinstalatere da izađu na teren.

Sigurno ne želite da doživite pucanje celog radijatora, jer vam to može uništiti stan. U radijatorima je velika količina vode, ako je došlo do pucanja jedne cevi, potrebno je da vodoinstalater dođe kod vas i proceni opasnost od pucanja celog radjatora.

Svakako zamena radijatorske cevi je moguća, ali ako postoje veća oštećenja moguće je zameniti ceo radijator.

Naši iskusni vodoinstalateri će proceniti rizik od štete, zato ne brinite. Dobićete pravu uslugu i pravi savet.

Zamena radijatorske cevi je nešto što se najčešće radi pred zimsku grejnu sezonu, ali se može raditi i tokom cele godine.

Majstori najčešće preporučuju gusane stare radijatore, koji nisu estetski savršeni ali su veoma kvalitetni i u stanju da izdrže veliki pritisak iz toplana.

Za bilo koju informaciju i kvalitetnu uslugu izaberite servis sa iskustvom preko 40 godina. Sve intervencije se mogu zakazati svakog dana u bilo kom trenutku. Za hitne inervencije tu je naša posebna služba koja radi 24 sata dnevno/7 dana u nedelji. Naše ekipe su raspoređene po celom Beogradu.

Nakon ugradnje ili zamene creva ili radijatora od nas ćete dobiti račun i garanciju, tako da ste sigurni u slučaju bilo kakve štete.