Komšijama curi voda od tuš kabine

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Kada živite u zgradi i imate komšije ispod i iznad vašeg stana, tada problem u vašoj kuhinji ili u kupatilu, može postati i njihov problem. Najčešće poplave u stanu iznad vašeg mogu dovesti do toga da se i kod vas pojavi poplava u stanu, tragovi vlage ali i zagušenja u cevima iznad vas mogu dovesti do problema sa zagušenjem i u vašem satnu. Upravo su to situacije koje su delikatne za rešavanje, jer nekada nije mogući otkriti kod koga je nastao problem.

Jedan od najčešćih problema može se javiti kada komšijama curi voda od tuš kabine, koja se može pojaviti i na vašem plafonu u vidu vodenih fleka, a naravno i stvaranja vlage na zidovima.

Voda od tuš kabine može curiti kada je sam kvalitet tuš kabine loš, kada dolazi do odlepljivanja tuš kabine od pločica što je čest slučaj sa tuš kabinama lošeg kvaliteta.

Takođe se može desiti da tuš kabina nije dobro postavljena i iznivelisana, kao i da creva kojim je tuš kabina povezana pucaju ili su oštećena pa ih je potrebno zameniti.

Na žalost u stanovima ovaj problem može se proširiti i van objekta od vaših komšija, i preči na susedni objekat, pa je potrebno ragovati što pre.

Sve ove probleme rešava naš vodoinstalaterski tim, koji će izaći na teren i dijagnostikovati sam kvar i vrstu problema. Možemo uraditi novu montažu tuš kabine, montirati novu tuš kabinu ili zameniti delove, kako više ne bi došlo do curenja vode. Takođe, uvek prvo otkrivamo ozrok i fokusiramo se na reševanje problema kako se šteta ne bi dalje širila.