Šta kada voda curi ispod tuš kabine?

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Tuš kabina je veoma praktična, jer nam omogućava da se brzinski osvežimo pre nego što zakoračimo u novi dan, prepun obaveza. Ipak, mogu da se dogode razne nepredviđene stvari, kao što je izlivanje vode ispod tuš kabine.

Tada ćete verovatno samo primetiti baricu, i pitaćete se odakle je potekla. Vrlo brzo ćete ustanoviti da tuš kabina iz nekog razloga, propušta vodu ispod sebe. 

Sada vam ostaje samo da zovete majstore, jer ovaj kvar može da uzrokuje probleme komšjii koji se nalazi ispod vas, a za tu štetu ste vi odgovorni. Dakle, što pre rešite taj kvar, tim bolje. Korišćenje tuš kabine svedite na minimum dok se kvar ne otkloni, a ako tako želite, to može da bude i odmah, i takva intervencija se onda naziva hitnom.

Majstori od prijema vašeg poziva, za oko sat vremena mogu da budu na adresi i to u bilo kom delu grada da se vi nalazite. Oni nose posebnu opremu, alat, pribor i sve što je potrebno za pravilnu i preciznu dijagnostiku. Ipak, ono što je njihova glavna prednost, to je preko dvadeset godina iskustva.