Problem sa jednoručnom baterijom

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Tuširanje bi trebalo da bude prijatno uživanje, međutim, uvek nam može pokvariti utisak, neispravan tuš i baterija. Ponekad možete imati problem sa jednoručnom baterijom, kada je slab pritisak vode, jer je tada nemoguće okupati se.

Slab pritisak može imati veze sa samim pritiskom vode, ali i sa baterijom. Ukoliko voda ide iz onog dela baterije, koji je kao ruža, tada bi trebalo da prebacite vodu na slavinu, da vidite da li je pritisak podjednako slab. Ako voda na slavini dobro teče, onda bi trebalo da promenite masažerski deo baterije.

Ukoliko je i na slavini slab pritisak, potrebno je zameniti celu bateriju. Događa se da se kamenac nataloži unutar baterije i da začepi rupice, kroz koje ide voda.

Za svaki slučaj neophodno je pozvati vodoinstalatere, da provere o čemu se tačno radi, da li je potrebno menjati slavinu ili ne.

Pre nego što pozovete vodoinstalatere proverite da niste slučajno pomerili ručicu, koja služi da pojačava i oslabi pritisak vode. Takođe, može doći do oštećenja gumice ispod mešača. Gumice je u tom slučaju potrebno zameniti i postaviti sita.

U slučaju da vam zamena baterije predstavlja problem, možete pozvati naš vodoinstakaterski servis. Radimo svakog dana, vikednom i praznicima, a za vas možemo uraditi popravku i zamenu jednoručne baterije. Možemo nabaviti sve rezervne delove i uradti montažu. Nakon završene usluge, dobijate račun i garanciju za sve delove i samu uslugu.

Pozovite ovlašćeni servis sa višedecenijskim iskustvom, koji pokriva sve delove Beograda.