Zapušenje sudopere

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Svaka domaćica bi i te kako trebalo da vodi računa o tome da na primer ne prosipa talog od kafe u sudoperu. Možda to nekome zvuči čudno u današnje vreme, ali je činjenica da vodoinstalateri imaju pune ruke posla, kada je u pitanju zapušenje sudopere. 

U većini slučajeva će posavetovati svoje klijente da vode računa posebno o ovome. Isto tako se preporučuje i da se izbegava sipanje ulja ili masti u odvod. Većina domaćica to i zna, ali smatra da u današnje vreme cevi jesu kvalitetnije nego ranije. 

Međutim, iako to zaista jeste slučaj u većini zgrada, posebno u onima novije gradnje, neretko se događa da dolazi do problema sa funkcionisanjem odvoda na sudoperi. 

Ukoliko zaista želite da u najkraćem mogućem roku rešite ovaj problem, vodoinstalateri su vam na raspolaganju u svakom trenutku. Ono što je važno napomenuti jeste da svaki vodoinstalater nudi i mogućnost hitnih intervencija, odnosno da će izaći na teren u najkraćem mogućem roku nakon što dobije poziv od klijenta.

Svakako da će zapušenje sudopere biti otklonjeno vrlo brzo u tom slučaju, ali pre nego što ih kontaktirate probajte sami da otklonite problem, pogotovu ako već imate u stanu neko sredstvo za otpušavanje, ništa ne gubite da sami probate, pa tek u slučaju da ne uspete onda pozovite majstore.

Sa druge strane, mnogi smatraju da nije potrebno odmah da bude kontaktiran vodoinstalater, već pribegavaju nekim metodama za odgušenje sudopere. Ali bi trebalo svakako da znaju i to da te metode obično ne mogu da reše problem trajno. Svakako da je taj majstor specijalizovan za odgušenje sudopere, te da će zaista što je moguće pre izaći na teren, pa ručno ili mašinski otpušiti slivnik na sudoperi i omogućiti njegovo nesmetano korišćenje.