Ispumpavanje vode iz šahta

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

U zimskim mesecima, često smo svedoci zapušenih šahti na ulici, usled jakih snežnih nanosa, kiša, vetra koji zatrpava šaht sa granjem i zemljom.  Ukoliko je šahta i ranije bila zapušena ovi nanosi će dodatno pogoršati situaciju.

Ponekad nismo svesni koliko je sitaucija ozbiljna dok ne dođe do poplave na ulici i tada je važno da hitno odreagujemo i pozovemo hitne intervencije koje su vam dostupne u našem servisu.

Mi smo specijalizovani za ispumpavane vode iz šahta i možete nas dobiti u bilo kom trenutku. Izlivanje vode van šahte može ugroziti saobraćaj zato nas pozovite jer mi za ovu intervenciju koristimo specijalne pumpe kojih imamo nekoliko vrsta.

Za ovu intervenciju jedino je korisno mašinsko ispumpavanje vode iz šahta koje možemo raditi na teritoriji celog Beograda.

Uz ovaj problem idu i nepridjatni mirsi koji mogu napraviti loše higijenske uslove i mogućnost zaraze. Zato ne gubite vreme i pozovite naš profesionalni vodoinstaaterski sevis za ispumpavanje vode iz šahta.

Nakon svake usluge dajemo račun i garnciju a dostupni smo vam i noću i praznicima što je presudno u ovakvim situacijama kako bismo effikasno i uspešno rešili problem.

Pre svega, pobrinućemo  se da su svi električni uređaji isključeni kako biste izbegli električni udar. Ako je šaht zatvoren, pažljivo  ćemo ga otvoriti.

 Koristitimo pumpu koja je pogodna za ispuštanje vode iz šahta. Ako je šaht dubok, možda će vam trebati potopna pumpa koja se može spustiti u vodu.