Čišćenje kanalizacione cevi

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Iako mnogi smatraju da kada dođe do začepljenja bilo odvoda u kuhinji ili u kupatilu, mogu samostalno taj problem da otklone, ne može se osporiti činjenica da to može učiniti samo vodoinstalater. 

Naravno da će majstor na licu mesta doneti odluku da li će odgušenje kanalizacije i čišćenje kanalizacione cevi izvršiti ručno ili mašinski. 

Odgušenje kanalizacije - hitne intervencije 


Na svu sreću, gotovo svaki vodoinstalater je na raspolaganju klijentima u svako doba dana ili noći.  

Osim za čišćenje kanalizacione cevi, odnosno za odgušenje kanalizacije ručno ili mašinski, svaki majstor nudi i mnoge druge usluge, koje su sve usmerene na optimalan rad vodovodnog i kanalizacionog sistema kako u stambenim, tako isto i u poslovnim objektima. 

Ukoliko primetite da dolazi do zadržavanja vode u sudoperi, lavabou, kadi ili tuš kabini, odnosno bideu, nemojte dugo da čekate. Najbitnije je da što je moguće pre vodoinstalater poseti predmetni objekat i utvrdi gde je došlo do začepljenja, te da izvrši čišćenje kanalizacione cevi i odgušenje kanalizacije. 

Obično do zagušenja dolazi usled taloženja različitih materijala,a primarno kamenca, što utiče na nesmetani protok vode kroz cevi. Sve to se manifestuje težim oticanjem vode, tako da se vrlo lako može primetiti da je došlo do začepljenja. Ukoliko primetite odmah, možda i možete blagovremenom reakcijom taj problem sami da sanirate. Međutim, tek kada vodoinstalater izvrši ručno ili mašinsko odgušenje kanalizacije i čišćenje kanalizacione cevi, možete biti sigurni da je taj problem zaista i rešen. 

U zavisnosti od toga koji je nivo začepljenja u pitanju, majstor može da predložiti snimanje kanalizacionih cevi mikro kamerama.