Demontaža hidromasažnih tuš kabina

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Ukoliko iz bilo kog razloga više ne želite hidromasažnu kadu u svom kupatilu ili je premeštate na drugo mesto ili je potpuno menjate i montirate novi model, biće vam potrebna demontaža stare hidromasažne kade.

Demontažu ali i montažu stare hidromasažne kade, nikada ne radite sami.

Hidromasažna kada nije poput klasičnih kada, jer ima veliki broj dodatnih funkcija i kablova koji su povezani svojim redosledom, zato ne pokušavajte sami da skinete staru hidromasažnu kadu, kako je prilikom demontaže ne bi oštetili.

Uvek pozovite vodoinstalatera za ovu intervenciju, on će na najefikasniji i najbrži način uraditi demontažu hidromasažne kade, tako da ona i kasnije može da se koristi, a pripremiće podlogu kupatila, tako da ne nastane poplava i da se kablovi i funkcije kade ne oštete.

Ista stvar važi i za montažu hidromasažne kade, ukoliko nakon demontaže starog modela postavljate novi. Potrebno je pažljivo povezati sve delove, tako da sve funkcije budu u opticaju i dobro instalirane.

Pre same montaže potrebno je uraditi dobru hidroizolaciju, jer je jako važno da se voda ne sliva ispod kade. U praksi je veliki problem kada se instalira tuš kabina, jer voda uglavnom izbija ispod i nađe svoj put, zato je bolji izbor kvalitetna hidromasažna kada ili zidana kada i stakleni paravan.

U sklopu hidromasažne kade su razne funkcije koje rade na struju, zato je važno da se one pravilno povežu, kako ne bi došlo do spoja struje i vode.

Demontaža hidromasažne kade nije hitna intervencija ali je jako važno da se ne radi amaterski, jer nije klasična kada koja nema kablove i dodatne funkcije.

Montaža sanitarija je nešto što vodoinstalateri svakodnevno rade uz garanciju, dobijate i račun, ukoliko nešto krene naopako, možete ponovo da ih pozovete. 

Ukoliko primetite varnice, nikako je nemojte dalje koristiti, već pozovite stručna lica, koji će proveriti sve žice.