Zamena AQUA ispirača

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Zamena aqua ispirača je jednostavna i brza procedura koju naši majstori rade sa lakoćom. Dešava se da nakon nekog vremena aqua ispirač popusti i od starosti se pokvari ili propušta vodu i tada ga je potrebno zameniti. Pozovite nas za ovu rutinsku uslugu jer je možemo obaviti za kratko vreme, odmah po dolasku na vašu adresu.

Aqua ispirač je mali uređaj koji reguliše ulazak vode u vodokotlić i obično se nalazi sa leve strane i veoma često se može javiti curenje kao glavni problem kod aqua ispirača.

Dolazimo na vašu adresu odmah po vašem pozivu u radimo zaamenu aqua ispirača. Novi aqua ispirač nije skup i možete ga jednostavno nabaviti a ako želite mi možemo to učiniti umesto vas.

Preko 30 odina iskustva i rad na svim vodoinstalaterskim intervencijama nam je omogućilo da većinu intervencija rešavamo uspešno i za najkraće moguće vreme. Svakako da neke intervencije zahtevaju više vremena ali ovo je jedna od kraćih, zato nema razloga da odlažete već nas pozovite i zakažite dolazak na vašu adresu.

Nakon svake usluge dajemo vam račun ali i garanciju na sve što uradimo i na svaki zamenski deo koji ugradimo.

Ukoliko vam je i wc šolja oštećena možemo i nju zameniti kako biste se osećali sigurnije u svom kupatilu. Pozovite nas, dostupni smo 24 sata dnevno/7 dana u nedelji.