Šta kada ne radi taster na vodokotliću?

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

I sami znate da ako ne radi taster na vodokotliću ne možete normalno da puštate vodu. Ponekad pustite previše a ponekad premalo vode. Zato je neophodno što pre popraviti taster, kako vam se wc šolja ne bi zapušila i kako ne biste morali ručno da puštate vodu.

Nekada su se popravljali samo stari vodokotlići, a danas imamo i ove nove modele ugradnih vodokotlića. Kako biste uspešno uradili popravku potrebno je da pozovete vodoinstalatera. Istina, ukoliko imate ugradni vodokotlić takvi tasteri su teži za popravku, jer je potrebno malo više stručnosti, ali ne brinite postoje specijalizovani serviseri, koji rade samo ugradne vodokotliće.

Ukoliko imate stari model, verovatno vam se dešava da pritisnete taster a on se ne vrati, već ostane dole. To znači da je mehanizam koji je zadužen za vraćanje tastera pokvaren, pa je potrebno pogledati detaljno ceo vodokotlić. Svakako, nemojte ništa raditi sami. Ako imate svog vodoinstalatera, pozovite ga, kako ne bi trošili uzalud vodu, a  ako nemate pokušajte da potražite preporuke preko prijatelja.

Preporuka je uvek najbolja reklama. Svi ovlašćeni servisi rade popravku celog vodokotlića, pa i pojedinačnih delova, kao što su taster, zvono plovak i drugo. Ako je potrebno nabaviti reezervni novi deo, to nije problem. Obično će vam vodoinstalater ponuditi da on nabavi potreban deo umesto vas, jer ipak ima više iskustva u nabavci i ugradnji takvih delova.

Naravno na cenu popravke platićete i cenu potrebnih zamenskih delova. Svakako, najbrža opcija je da sve prepustite vooinstalaterima. Ukoliko popravku radite sami, verovatno ćete kupiti neki pogrešan deo i pogrešno ugraditi, a tada ćete izgubiti i živce i vreme i novac, a i moraćete nekoliko puta da obilazite prodavnice vodoinstalaterke opreme.

Zato od ovlašćenog servisa dobiajte efikasnu popravku tastera na vodokotliću, ali i račun i garanciju na sve usluge.