Postavljanje kade sa hidroizolacijom, keramikom i obradom

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

U procesu renoviranja i adaptacije kupatila, poseban zadatak je i postavljanje kade sa kompletnim koracima i fazama, kako bi ona bila funkcionalna i kako bi se uklopila u samo kupatilo. Nije dovoljno samo postaviti kadu i pričvrstiti je za pločice, već je ovo jedna delikatnija intervencija koja podrazumeva nekoliko faza.

Savetujemo da obavezno angažujete naše vodoinstalatere koji će napraviti precizan plan postavljanja kade zajedno sa hidroizolacijom, keramikom i obradom.

Naravno kako bi cela procedura prošla uspešno, potrebno je uraditi pažljivo, korak po korak. Priprema prostora je prvi i najvažniji korak. Potrebno je očistiti kupatilo i radni prostor gde će se postaviti nova kada.

Hidroizolcija je sledeći korak koji je ključan i obavezan kako ne bi došlo do prodora vlage i vode po zidu kupatila i kako bi se voda zadržala samo u odvodima. nanošenje kvalitetne hidroizolacije sprečiće da voda iz kade izađe napolje.

Nakon hidroizolacije sledi postavljanje kade, koja mora biti izdignuta sa poda kupatila, ili ugrađena u zid kupatila. Pre montaže važno je da kada bude odgovarajućih dimenzija, kako bi ostavili dovoljno prostora u kupatilu, nakon što montirate kadu.

Kada se mora povezati sa vodoinstalacijama a ovu fazu je potrebno da prepustite vodoinstalaterima.

Nakon što je vodoinstalaterski posao završen, dobićete račun i garanciju, ali nakon povezivanja kade na vodoinstlaciju, sledi postavljanje keramičkih pločica a zatim i završna obrada kade, čišćenje fugni i čišćenje kade od ostataka prljavštine. Iako je montaža kade kompleksna procedura, potrebno je da svi koraci budu adekvatno odrađeni.